Migdoliniai blynai
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Puikus pusryčių pasirinkimas keto dietos gerbėjams. Ar tiems, kurie laikosi dietos be glitimo. Jau paruošti blynai nėra tokie purūs kaip klasikiniai ir jų skonis daug švelnesnis. Lengvi ir švelnūs, mažai angliavandenių turintys blyneliai su vos keliais ingredientais padės padaryti jūsų pusryčius šiltus ir jaukius. Juose nėra glitimo, laktozės ar rafinuoto cukraus. Šie pusryčiai ne tik sveiki, bet ir labai skanūs. Patiekite blynus su uogomis, natūraliu jogurtu ir, jei norite, medumi.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Migdolų miltai100 gramų
-
Psyllium1 šaukštas
-
Migdolų pienas100~150 mililitrų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Alyvuogių aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Saldiklispagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, pagal skonį įpilkite saldiklio ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Įpilkite psyllium, išmaišykite ir palikite 10 minučių, kad išbrinktų.
-
4. Pasibaigus laikui, suberkite migdolų miltus ir supilkite migdolų pieną. Išmaišykite. Tešlą galite koreguoti pagal savo skonį, tirštesnę ar skystesnę. Dėl šios priežasties pieno gali prireikti daugiau ar mažiau.
-
Reklama
-
5. Supilkite alyvuogių aliejų, išmaišykite.
-
6. Šaukštu ar nedideliu samčiu, supilkite tešlą į karštą keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies po dangčiu 1-1,5 min.
-
Reklama
-
7. Blyną apverskite ir kepkite dar 30 sekundžių. Turėkite omenyje, kad migdoliniai blynai iškepa labai greitai, todėl neatsitraukite nuo keptuvės.
-
8. Paruoštus blynus paserviruokite lėkštėje, išdėliokite uogas ir apšlakstykite kavamale sutrintu saldikliu.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama