Mieliniai blynai su pienu

Mieliniai blynai su pienu

3.4 (10 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Ar mėgsti blynus? Galbūt mano pateiktas variantas tiks ir jūsų skoniui. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šaunią ir visiškai nesudėtingą idėją, kaip paruošti blynus su mielėmis ir pienu. Blynai yra klasikinis paprasto kepinio pavyzdys. Juos galima gaminti pusryčiams, kaip užkandį prie arbatos. Blynai išlieka skanūs net ir atvėsę. Patiekite juos su mėgstama uogiene, grietine ar kondensuotu pienu. Šių blynų skonį tikrai įvertins visi jūsų artimieji ir svečiai.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    2 stiklinės
  • Miltai
    2.5 stiklinės
  • Mielės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    1 šaukštas (+ kepimui)
  • Kiaušinis
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame piene. Palikite 7-10 minučių.
    1. Mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame piene. Palikite 7-10 minučių.
  • Suberkite stiklinę miltų, išmaišykite ir palikite dar 15 minučių.
    2. Suberkite stiklinę miltų, išmaišykite ir palikite dar 15 minučių.
  • Reklama
  • Po vieną įmuškite kiaušinius, įpilkite druskos ir augalinio aliejaus.
    3. Po vieną įmuškite kiaušinius, įpilkite druskos ir augalinio aliejaus.
  • Suberkite likusius miltus nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite šiltai valandai.
    4. Suberkite likusius miltus nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite šiltai valandai.
  • Reklama
  • Tešla pakilo, vadinasi, galima pradėti kepti blynus.
    5. Tešla pakilo, vadinasi, galima pradėti kepti blynus.
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, šaukštu išpilkite tešlą ir po uždaru dangčiu apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės r...
    6. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, šaukštu išpilkite tešlą ir po uždaru dangčiu apkepkite blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.4/5 (10 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai