Mėsos virvė kiniškai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsos „virvė“ kiniškai – ryškaus skonio ir išvaizdos patiekalas, tiesiog „skonio sprogimas“. Paruoškite greitai ir lengvai! Būdingas kinų virtuvės bruožas – aštrus saldžiarūgštis skonis, suteikiantis kiekvienam patiekalui ypatingo pikantiškumo. Taip plonomis juostelėmis iškepta jautiena yra neįprastai skani. Nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti, o kaip tai padaryti, išsamiai aprašyta nuosekliose recepto instrukcijose. Jei norite, kad patiekalas būtų ne toks aštrus, iš čili pipiro išimkite sėklas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena400 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saldžiosios paprikos1 vnt
-
Sojų padažas60 mililitrų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Čili pipirai1 vnt
-
Malta paprika0,5 arbatinio šaukštelio
-
Malti čili pipirai0,5 arbatinio šaukštelio
-
Maltos kalendros0,5 arbatinio šaukštelio
-
Ryžių actas1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Kukurūzų krakmolas2 arbatiniai šaukšteliai
-
Vanduo150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Šiek tiek sušalusią mėsą supjaustykite ilgomis. Marinuokite 20-30 minučių sojos padaže.
-
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
-
4. Smulkiai supjaustykite česnaką ir čili, papriką supjaustykite juostelėmis.
-
Reklama
-
5. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, išdėliokite mėsą, kepkite 8-10 minučių.
-
6. Sudėkite svogūnus ir morkas, toliau patroškinkite apie 5 minutes.
-
Reklama
-
7. Sudėkite česnaką, čili pipirą ir papriką.
-
8. Suberkite prieskonius: papriką, maltą čili pipirą, maltą kalendrą, suberkite krakmolą ir cukrų.
-
Reklama
-
9. Į keptuvę įpilkite ryžių acto, įpilkite vandens, uždenkite ir troškinkite 20 minučių. Troškinimo pabaigoje įberkite druskos pagal skonį.
-
10. Patiekite pavyzdžiui, su ryžiais, galite pabarstyti žolelėmis. Išėjo labai kvapnus, skanus pikantiško skonio patiekalas. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama