Mėsos virvė kiniškai

Mėsos virvė kiniškai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsos „virvė“ kiniškai – ryškaus skonio ir išvaizdos patiekalas, tiesiog „skonio sprogimas“. Paruoškite greitai ir lengvai! Būdingas kinų virtuvės bruožas – aštrus saldžiarūgštis skonis, suteikiantis kiekvienam patiekalui ypatingo pikantiškumo. Taip plonomis juostelėmis iškepta jautiena yra neįprastai skani. Nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti, o kaip tai padaryti, išsamiai aprašyta nuosekliose recepto instrukcijose. Jei norite, kad patiekalas būtų ne toks aštrus, iš čili pipiro išimkite sėklas.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Sojų padažas
    60 mililitrų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Čili pipirai
    1 vnt
  • Malta paprika
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti čili pipirai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Maltos kalendros
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Ryžių actas
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Kukurūzų krakmolas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Šiek tiek sušalusią mėsą supjaustykite ilgomis. Marinuokite 20-30 minučių sojos padaže.
    2. Šiek tiek sušalusią mėsą supjaustykite ilgomis. Marinuokite 20-30 minučių sojos padaže.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    3. Morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką ir čili, papriką supjaustykite juostelėmis.
    4. Smulkiai supjaustykite česnaką ir čili, papriką supjaustykite juostelėmis.
  • Reklama
  • Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, išdėliokite mėsą, kepkite 8-10 minučių.
    5. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, išdėliokite mėsą, kepkite 8-10 minučių.
  • Sudėkite svogūnus ir morkas, toliau patroškinkite apie 5 minutes.
    6. Sudėkite svogūnus ir morkas, toliau patroškinkite apie 5 minutes.
  • Reklama
  • Sudėkite česnaką, čili pipirą ir papriką.
    7. Sudėkite česnaką, čili pipirą ir papriką.
  • Suberkite prieskonius: papriką, maltą čili pipirą, maltą kalendrą, suberkite krakmolą ir cukrų.
    8. Suberkite prieskonius: papriką, maltą čili pipirą, maltą kalendrą, suberkite krakmolą ir cukrų.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite ryžių acto, įpilkite vandens, uždenkite ir troškinkite 20 minučių. Troškinimo pabaigoje įberkite druskos pagal skonį.
    9. Į keptuvę įpilkite ryžių acto, įpilkite vandens, uždenkite ir troškinkite 20 minučių. Troškinimo pabaigoje įberkite druskos pagal skonį.
  • Patiekite pavyzdžiui, su ryžiais, galite pabarstyti žolelėmis. Išėjo labai kvapnus, skanus pikantiško skonio patiekalas. Skanaus!
    10. Patiekite pavyzdžiui, su ryžiais, galite pabarstyti žolelėmis. Išėjo labai kvapnus, skanus pikantiško skonio patiekalas. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai