Mėsos suktinukai su varškės įdaru

Mėsos suktinukai su varškės įdaru

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Minkšta, švelni mėsa su įdomiu įdaru ir tirštu, kvapniu grybų padažu – šis patiekalas vertas šventinio stalo! Lengvai paruošiamas, dera su bet kokiu garnyru. Skani ir sultinga mėsa su netikėtai skaniu įdaru ir gardžiu grybų padažu tikrai pradžiugins jūsų buitį! Patiekalą paruošti nėra taip sunku, bet jūs turite šiek tiek padirbėti.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    3~4 vnt
  • Varškė
    150 gramų
  • Kietasis sūris
    50~60 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt (didelis)
  • Grybai
    100~150 gramų
  • Grietinėlė
    150 mililitrų
  • Citrinos žievelės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintas bazilikas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
  • Sultinys arba vanduo
    75~100 mililitrų
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Grietinė
    1/2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos gabalėlius išmušame iš abiejų pusių, kad susidarytų ploni gabalėliai.
    1. Kiaulienos gabalėlius išmušame iš abiejų pusių, kad susidarytų ploni gabalėliai.
  • Įdarui sumaišyti varškę, tarkuotą sūrį, citrinos žievelę, grietinę. Įberkite žiupsnelį maltų juodųjų pipirų, žiupsnelį druskos ir džiovin...
    2. Įdarui sumaišyti varškę, tarkuotą sūrį, citrinos žievelę, grietinę. Įberkite žiupsnelį maltų juodųjų pipirų, žiupsnelį druskos ir džiovinto baziliko. Gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Mėsa aptepame įdaru ir susukame suktinukus. Kraštelius tvirtiname mediniais dantų krapštukais. Stenkitės, kad įdaras neišlįstų iš po mėsos.
    3. Mėsa aptepame įdaru ir susukame suktinukus. Kraštelius tvirtiname mediniais dantų krapštukais. Stenkitės, kad įdaras neišlįstų iš po mėsos.
  • Apkepkite suktinukus augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių. Perkelkite suktinukus į puodą.
    4. Apkepkite suktinukus augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių. Perkelkite suktinukus į puodą.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir ketvirtadalį supjaustykite žiedais. Aš naudoju baltus šaldytus grybus, galite naudoti bet kokius.
    5. Svogūną nulupkite ir ketvirtadalį supjaustykite žiedais. Aš naudoju baltus šaldytus grybus, galite naudoti bet kokius.
  • Į keptuvę, kurioje buvo kepami suktinukai, suberkite svogūnus ir grybus, pakepinkite 15 minučių, druskos ir pipirų pagal skonį. Jei naudo...
    6. Į keptuvę, kurioje buvo kepami suktinukai, suberkite svogūnus ir grybus, pakepinkite 15 minučių, druskos ir pipirų pagal skonį. Jei naudojate pievagrybius, pirmiausia pakepinkite svogūną, tada suberkite grybus ir kepkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Į grybus su svogūnais įpilkite grietinėlės ir vandens arba sultinio. Leiskite virti 5 minutes. Įdėkite prieskonių pagal skonį.
    7. Į grybus su svogūnais įpilkite grietinėlės ir vandens arba sultinio. Leiskite virti 5 minutes. Įdėkite prieskonių pagal skonį.
  • Užpilkite suktinukus su gautu padažu ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol mėsa visiškai bus paruošta.
    8. Užpilkite suktinukus su gautu padažu ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol mėsa visiškai bus paruošta.
  • Reklama
  • Viskas paruošta, patiekite su bet kokiu garnyru ir skanaukite. Tik nepamirškite ištraukti dantų krapštukų.
    9. Viskas paruošta, patiekite su bet kokiu garnyru ir skanaukite. Tik nepamirškite ištraukti dantų krapštukų.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai