Mėsos pyragas su bulvių įdaru

Mėsos pyragas su bulvių įdaru

3 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėsos kepiniai visada buvo populiarūs, nes juos galima ruošti eilinę dieną arba šventiniam stalui. Šis vyniotinis sujungia du pagrindinius komponentus: mėsą ir bulves. Šiame recepte papasakosiu, kaip pasigaminti faršo vyniotinį su bulvių įdaru. Jis neabejotinai papuoš jūsų šventinį stalą ir paįvairins kasdienį meniu, nes sėkmingai dera du patiekalai viename. Vyniotinį paruošti nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Ir jo paruošimo produktai bus paprasti ir prieinami.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    800~900 gramų
  • Virtos bulvės
    500 gramų
  • Kiaušiniai
    6 vnt (3 virti + žalias trynys įdarui, 2 kiaušiniai maltai mėsai)
  • Manų kruopos
    3 šaukštai (2
  • Druska
    3/4 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Džiovintos paprikos
    1 arbatinis šaukštelis
  • Švieži žalumynai
    20 gramų (krapai, petražolės)
  • Balta duona
    200~250 gramų (mirkytas piene ir nuspaustas)
  • Kietasis sūris
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą sumalti mėsmalėje su piene išmirkyta ir gerai išspausta duona. Suberkite druską, papriką, maltus pipirus ir kiaušinius, manų kruopas...
    1. Mėsą sumalti mėsmalėje su piene išmirkyta ir gerai išspausta duona. Suberkite druską, papriką, maltus pipirus ir kiaušinius, manų kruopas. Kruopščiai išmaišykite ir išplakite.
  • Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite. Naudodami trintuvą sutrinkite bulves ir leiskite joms atvėsti.
    2. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite. Naudodami trintuvą sutrinkite bulves ir leiskite joms atvėsti.
  • Reklama
  • Sutarkuokite kietąjį sūrį.
    3. Sutarkuokite kietąjį sūrį.
  • Smulkiai supjaustykite nuplautus ir nusausintus žalumynus.
    4. Smulkiai supjaustykite nuplautus ir nusausintus žalumynus.
  • Reklama
  • Išvirusius kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Išvirusius kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
  • Paruošiame įdarą. Sumaišykite bulvių košę, sūrį, virtus kiaušinius, trynį, manų kruopas, žoleles, papriką. Įberkite žiupsnelį druskos ir ...
    6. Paruošiame įdarą. Sumaišykite bulvių košę, sūrį, virtus kiaušinius, trynį, manų kruopas, žoleles, papriką. Įberkite žiupsnelį druskos ir juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Faršą dėkite ant maistinės plėvelės arba drėgno vaflinio rankšluosčio stačiakampiu maždaug 1 cm storio sluoksniu. Mano mėsos sluoksnio dy...
    7. Faršą dėkite ant maistinės plėvelės arba drėgno vaflinio rankšluosčio stačiakampiu maždaug 1 cm storio sluoksniu. Mano mėsos sluoksnio dydis yra maždaug 45 x 25 cm. O dabar tolygiai ir sandariai paskirstome bulvių įdarą.
  • Ir atsargiai, lengvai paspausdami, viską susukti į vyniotinį.
    8. Ir atsargiai, lengvai paspausdami, viską susukti į vyniotinį.
  • Reklama
  • Ritininiams kepti geriau imti ilgą formą: stačiakampę arba ovalią. Atsikirpkite kepimo popieriaus ir uždėkite ant jo vyniotinį. Perkelkit...
    9. Ritininiams kepti geriau imti ilgą formą: stačiakampę arba ovalią. Atsikirpkite kepimo popieriaus ir uždėkite ant jo vyniotinį. Perkelkite ritinį su popieriumi į formą.
  • Vyniotinį keliose vietose perverkime plona mezgimo adata. Ir kepkite 60-70 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Likus maždaug 15-20 minuči...
    10. Vyniotinį keliose vietose perverkime plona mezgimo adata. Ir kepkite 60-70 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Likus maždaug 15-20 minučių iki kepimo pabaigos, vyniotinį uždenkite folija, kad per daug neapkeptų. Galite patepti grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai