Mėsos piršteliai su daržovėmis

Mėsos piršteliai su daržovėmis

5 (3 įvertinimai)

10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėsos piršteliai gali būti pagaminti iš pačios įvairiausios mėsos. Visa patiekalo esmė ta, kad iškepus jis primena piršto formą, tai yra suvyniotas į vamzdelį. Jei jums įdomu, kaip iškepti mėsos pirštelius, tiesiog peržiūrėkite šį receptą. Šis mėsos patiekalas yra labai populiarus. Jį paruošti nesunku, o skonis tiesiog neįtikėtinas. Vynas prideda rūgštumo, o pievagrybiai – malonaus grybų aromato.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    800 gramų
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Raudonas pusiau saldus vynas
    100 mililitrų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Morkos
    1 vnt
  • Garstyčios
    2 šaukštai
  • Kukurūzai
    2 šaukštai
  • Kietasis sūris
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir pašalinkite plėveles bei gyslas. Tinka liesas kiaulienos gabalas, pavyzdžiui, nugarinė ar mentė. Supjaus...
    1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir pašalinkite plėveles bei gyslas. Tinka liesas kiaulienos gabalas, pavyzdžiui, nugarinė ar mentė. Supjaustykite vieno centimetro storio gabalėliais ir kiekvieną kruopščiai suplakite plaktuku. Mėsą įtrinkite pipirais ir druska, taip pat bet kokiais kitais prieskoniais.
  • Nuplaukite ir nulupkite grybus. Į keptuvę supilkite šiek tiek bekvapio augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Pievagrybius supjaustykit...
    2. Nuplaukite ir nulupkite grybus. Į keptuvę supilkite šiek tiek bekvapio augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Pievagrybius supjaustykite mažais gabalėliais arba griežinėliais ir apkepkite aliejuje, kad iš jų išgaruotų visas sulčių perteklius.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną susmulkinkite peiliu, o morką sutarkuokite. Atskiroje keptuvėje nedideliame kiekyje rafinuoto saulė...
    3. Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną susmulkinkite peiliu, o morką sutarkuokite. Atskiroje keptuvėje nedideliame kiekyje rafinuoto saulėgrąžų aliejaus pakepinkite daržoves iki auksinės rudos spalvos.
  • Ant vieno sumušto ir prieskoniuose marinuoto mėsos gabalo krašto dėkite šiek tiek paruoštų pievagrybių, svogūnų ir morkų, taip pat konser...
    4. Ant vieno sumušto ir prieskoniuose marinuoto mėsos gabalo krašto dėkite šiek tiek paruoštų pievagrybių, svogūnų ir morkų, taip pat konservuotų kukurūzų. Pirmiausia šią pusę turite aptepti garstyčiomis.
  • Reklama
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį atsargiai susukti į vyniotinį, kad įdaras būtų per vidurį. Tada sutvirtinkite kraštus dantų krapštukais arba suk...
    5. Kiekvieną mėsos gabalėlį atsargiai susukti į vyniotinį, kad įdaras būtų per vidurį. Tada sutvirtinkite kraštus dantų krapštukais arba suktinukus susukite virtuviniu siūlu. Kepkite juos po penkias minutes iš kiekvienos pusės švarioje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
  • Paruoštus suktinukus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite vynu. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant suktinukų viršaus pabarstykit...
    6. Paruoštus suktinukus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite vynu. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant suktinukų viršaus pabarstykite sūriu. Įdėkite juos į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite 40 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai