Mėsos kukuliai sūrio apvalkale
5 (2 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								1 val. 20 min.
						Apie receptą
Kukulius kepsime orkaitėje sūrio kailyje. Juos paruošti labai paprasta. Dėl to turėsite puikią vakarienę ar neįprastą užkandį. Mėsos kukuliai sūrio kailyje – originalus, neįprastas ir labai skanus patiekalas. Tokie kotletai tiks ne tik šeimos vakarienei, bet tiks ir ant šventinio stalo. Sultingi, švelnūs mėsos kukuliai su sūrio apvalkalu tikrai patiks jūsų vaikams. O kaip juos pasigaminti, skaitykite dabar.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# MėsaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Malta mėsa500 gramų
- 
													Svogūnai1~2 vnt
- 
													Batonas2~3 riekelės
- 
													Česnakai2~3 skiltelės
- 
													Žalumynai1/4 sija
- 
													Malti juodieji pipiraipagal skonį
- 
													Kiaušinis1 vnt
- 
													Muskato riešutas1 žiupsnelis
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Kietasis sūris300~400 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite reikalingus ingredientus. 1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
- 
                                                     2. Tada batoną reikia pamirkyti nedideliame kiekyje vandens. 2. Tada batoną reikia pamirkyti nedideliame kiekyje vandens.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Svogūną ir česnaką nulupkite. Tada smulkiai supjaustykite svogūną, o česnaką sutarkuokite smulkia tarka. 3. Svogūną ir česnaką nulupkite. Tada smulkiai supjaustykite svogūną, o česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
- 
                                                     4. Nedideliame dubenėlyje sumaišome visus paruoštus produktus: faršą, žoleles, druską, pipirus, muskato riešutą, kiaušinį, česnaką, svogūną ir batoną, nepamirštant nuspausti vandenį. 4. Nedideliame dubenėlyje sumaišome visus paruoštus produktus: faršą, žoleles, druską, pipirus, muskato riešutą, kiaušinį, česnaką, svogūną ir batoną, nepamirštant nuspausti vandenį.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Gerai išmaišykite mėsą. Ją taip pat galima kelis kartus pamušti. Tada uždenkite maltą mėsą maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių. 5. Gerai išmaišykite mėsą. Ją taip pat galima kelis kartus pamušti. Tada uždenkite maltą mėsą maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
- 
                                                     6. Tada iš maltos mėsos formuojame nedidelius rutuliukus ir dedame į formą, šiek tiek pateptą augaliniu aliejumi. Formą su kotletais dedame į pašildytą orkaitę iki 180 laipsnių 20-25 minutėms. 6. Tada iš maltos mėsos formuojame nedidelius rutuliukus ir dedame į formą, šiek tiek pateptą augaliniu aliejumi. Formą su kotletais dedame į pašildytą orkaitę iki 180 laipsnių 20-25 minutėms.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Tuo tarpu kietąjį sūrį galite supjaustyti plonais griežinėliais. 7. Tuo tarpu kietąjį sūrį galite supjaustyti plonais griežinėliais.
- 
                                                     8. Po 20 minučių išimame kotletus iš orkaitės ir kiekvieną rutuliuką uždengiame sūrio griežinėliu. Vėl įdėkite į orkaitę 5-10 minučių. 8. Po 20 minučių išimame kotletus iš orkaitės ir kiekvieną rutuliuką uždengiame sūrio griežinėliu. Vėl įdėkite į orkaitę 5-10 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Patiekite paruoštus kukulius su daržovių salotomis arba su bet kokiu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Patiekite paruoštus kukulius su daržovių salotomis arba su bet kokiu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















