Mėsos kukuliai su traškia plutele ir žiediniais kopūstais
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Sultingi, minkšti, sodrūs ir skanūs kukuliai su traškia kvapnia plutele patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Ir vis dėlto šie kukuliai yra labai sveiki ir maistingi! Tokiems kukuliams ruošti galite naudoti bet kokią maltą mėsą pagal savo skonį. Be to, ruošinius pirmiausia galima kepti dideliame kiekyje aliejaus, o tada baigti juos kepti orkaitėje. Patiekite su bet kokiu garnyru arba tiesiog šviežiomis daržovėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Maltos kalakutienos500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Žiediniai kopūstai150 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Džiūvėsėliai3 šaukštai
-
Aliejus1 šaukštelis (formų tepimui)
-
Druskadruska
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Maltą mėsą sumaišykite su smulkintu svogūnu, kiaušiniu, druska ir juodaisiais pipirais.
-
Reklama
-
3. Jei faršas skystas, įberkite 1 valgomąjį šaukštą džiūvėsėlių. Faršą gerai išmaišykite.
-
4. Žiedinį kopūstą padalinkite į vidutinio dydžio žiedynus.
-
Reklama
-
5. Šiek tiek drėgnomis rankomis paimkite šiek tiek faršo, suformuokite blyną, į vidurį įdėkite kalafiorą.
-
6. Kopūstą visiškai uždenkite malta mėsa ir susukite į rutulį.
-
Reklama
-
7. Paruoštus rutuliukus apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
8. Kukulius perkelkite į riebalais išteptą kepimo formą. Siųsti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
-
Reklama
-
9. Traškūs mėsos kukuliai yra paruošti! Patiekite juos su bet kokiu garnyru.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama