Mėsos kukuliai kreminiame grybų padaže

Mėsos kukuliai kreminiame grybų padaže

4.7 (4 įvertinimai)

15 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei mėgstate įprasčiausią patiekalą paversti tikru kulinariniu šedevru, tuomet tikrai turėtumėte pasigaminti kukulius kreminiame grybų padaže. Jei dar nežinote, kaip pasigaminti kukulius kreminiame grybų padaže, tai reikia skubiai ištaisyti. Gana paprastai paruošiamas, tačiau neįtikėtinai rafinuotas ir apetitą keliantis patiekalas, kuris jums taps tikru skonio atradimu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnas
    1 vnt
  • Mėsa
    400 gramų
  • Žalumynai
    1 žiupsnelis
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Grybai
    150~200 gramų
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Sviestas
    50 gramų
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną vidutinį svogūną.
    1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną vidutinį svogūną.
  • Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, susmulkinkite. Galite naudoti ne tik krapus, kaip šiuo atveju, bet ir bet kokias kitas prieskonines...
    2. Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, susmulkinkite. Galite naudoti ne tik krapus, kaip šiuo atveju, bet ir bet kokias kitas prieskonines žoleles pagal skonį.
  • Reklama
  • Mėsą nuplaukite ir sumalkite.
    3. Mėsą nuplaukite ir sumalkite.
  • Dubenyje sumaišykite visus kukulių ingredientus – svogūnus, žoleles, maltą mėsą, džiūvėsėlius ir pieną. Įmuškite kiaušinį, druską ir pipi...
    4. Dubenyje sumaišykite visus kukulių ingredientus – svogūnus, žoleles, maltą mėsą, džiūvėsėlius ir pieną. Įmuškite kiaušinį, druską ir pipirus pagal skonį.
  • Reklama
  • Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus. Šioje formoje kai kuriuos kotletus galima dėti į šaldiklį, kad būtų galima pasiruo...
    5. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus. Šioje formoje kai kuriuos kotletus galima dėti į šaldiklį, kad būtų galima pasiruošti ateičiai.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite ten kukulius. Kepkite, kol atsiras plutelė (ne iki galo iškeps) ir dėkite į lėkštę.
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite ten kukulius. Kepkite, kol atsiras plutelė (ne iki galo iškeps) ir dėkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Paruošti kukuliai gali likti tokioje formoje iki patiekimo.
    7. Paruošti kukuliai gali likti tokioje formoje iki patiekimo.
  • Atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Dėti į keptuvę ir kepti 5-6 minutes.
    8. Atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Dėti į keptuvę ir kepti 5-6 minutes.
  • Reklama
  • Į keptuvę suberkite miltus, intensyviai išmaišykite ir plona srovele supilkite grietinėlę. Įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir sudėkite...
    9. Į keptuvę suberkite miltus, intensyviai išmaišykite ir plona srovele supilkite grietinėlę. Įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir sudėkite keptus kukulius. Troškinkite mėsos kukulius padaže ant silpnos ugnies, kol jie visiškai iškeps.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai