Mėsos kukuliai baltame padaže

Mėsos kukuliai baltame padaže

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norėdami pasilepinti skaniu ir sočiu mėsos patiekalu, jums nereikia gaminti nieko sudėtingo. Siūlau atkreipti dėmesį į šį paprastą mėsos kukulių baltame padaže receptą. Šie naminiai kukuliai baltame padaže yra puiki alternatyva įprastiems keptiems kotletams. Apetitą keliantis ir subtilus padažas papildys ne tik mėsą, bet ir garnyrą, kuris bus patiekiamas su kukuliais. Taip pat patiekale galite naudoti tarkuotą sūrį, kad padažas būtų dar originalesnis ir skanesnis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Alyvuogių aliejus
    1~2 šaukštai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Malta mėsa
    600 gramų (kiauliena ir jautiena)
  • Kiaušinis
    1~2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Sviestas
    100 gramų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    100 mililitrų
  • Grietinė
    2~3 šaukštai
  • Šviežios žolelės
    pagal skonį
  • Sausas baltas vynas
    50 mililitrų (neprivaloma)
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite kiaulienos ir jautienos gabalėlį. Perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į dubenį. Įmuškite 1-2 kiaušinius, įberkite druskos, pipi...
    1. Nuplaukite kiaulienos ir jautienos gabalėlį. Perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į dubenį. Įmuškite 1-2 kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, džiovintų žolelių ir prieskonių pagal skonį. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Jei pageidaujate, galite apkepti keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Sudėkite džiūvėsėlius.
  • Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Jei faršas pasirodys per sausas, galite įpilti šiek tiek pieno. Mėsos kukulių recepte pagal s...
    2. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Jei faršas pasirodys per sausas, galite įpilti šiek tiek pieno. Mėsos kukulių recepte pagal skonį galite naudoti ir pomidorų pastą ar padažą.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir iš faršo suformuokite nedidelius rutuliukus. Kepkite kukulius ant vidutinės ugnies.
    3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir iš faršo suformuokite nedidelius rutuliukus. Kepkite kukulius ant vidutinės ugnies.
  • Kai kukuliai apskrus iš visų pusių, galite juos perkelti iš keptuvės į lėkštę ir palikti trumpam.
    4. Kai kukuliai apskrus iš visų pusių, galite juos perkelti iš keptuvės į lėkštę ir palikti trumpam.
  • Reklama
  • Dabar galite pradėti gaminti padažą. Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
    5. Dabar galite pradėti gaminti padažą. Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  • Suberkite miltus su žiupsneliu druskos ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Plona srovele supilkite grietinėlę ir įpilkite šiek tiek gr...
    6. Suberkite miltus su žiupsneliu druskos ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Plona srovele supilkite grietinėlę ir įpilkite šiek tiek grietinės, kad būtų konsistencija. Taip pat padažą galima papildyti nedideliu kiekiu baltojo vyno, kuris patiekalui suteiks ypatingo skonio.
  • Reklama
  • Virkite padažą ant silpnos ugnies ir tada sudėkite į jį kukulius. Troškinkite dar 3–4 minutes, tada įberkite žiupsnelį šviežių žolelių.
    7. Virkite padažą ant silpnos ugnies ir tada sudėkite į jį kukulius. Troškinkite dar 3–4 minutes, tada įberkite žiupsnelį šviežių žolelių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai