Mėsos krepšeliai su grybais ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Šis patiekalas puikiai pakeis nuobodžius kotletus. O krepšeliai kepami orkaitėje, vadinasi, sveikesni nei kepti kotletai. Ant stalo patiekalas atrodo šventiškas ir neįprastas. Šis patiekalas, paruoštas iš visai įprastų produktų, sukurs mažos šventės pojūtį. Nepatingėkite, nes šiuos krepšelius labai lengva paruošti, be to, jie daug sveikesni nei kepti kotletai. O kaip gaminti mėsos krepšelius su grybais ir sūriu, aš jums papasakosiu ir parodysiu šiame recepte. Nustebinkite savo šeimą skaniu ir gražiu patiekalu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena400 gramų
-
Svogūnai2 vnt (1 svogūnas maltai mėsai, 1 grybų įdarui)
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Sūris50 gramų
-
Pievagrybiai100 gramų (ar kiti grybai)
-
Pomidoras1 vnt
-
Balta duona2 riekelės
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Druska0.5 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai2 žiupsniai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma paruošime įdarą krepšeliams. Svogūnus ir grybus supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną pakepinkite 3 minutes, tada suberkite grybus ir kepkite 10 minučių, leiskite skysčiui išgaruoti.
-
2. Ir tada į keptus grybus suberkite smulkiai pjaustytą pomidorą. Įberkite druskos pagal skonį ir kepkite dar 3 minutes.
-
Reklama
-
3. Ruošiame įdarą krepšeliams. Duoną ir svogūną sumalkite, prieš tai išmirkytus vandenyje arba piene. Nepamirškite išspausti duonos!
-
4. Į kiaulienos faršą suberkite susmulkintą svogūną ir duoną, kiaušinį, druską ir juoduosius pipirus.
-
Reklama
-
5. Ir gerai išmaišykite, tada išmuškite maltą mėsą.
-
6. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Reikėjo sunaudoti visą sūrį, tai dalį supjausčiau kubeliais.
-
Reklama
-
7. Formuojame krepšelius. Faršą galima paskirstyti tiesiai į keksiukų formeles, bet aš naudojau popierinius puodelius, kuriuos įdėjau į formeles. Ir į kiekvieną mėsos krepšelį įdėjau kubeliais supjaustyto sūrio.
-
8. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Per tą laiką krepšeliai bus pusiau iškepę, o juose esantis sūris išsilydys.
-
Reklama
-
9. Į krepšelius pripildykite grybų faršo ir uždenkite sūrio griežinėliais. Kepame dar 15-20 min.
-
10. Tai yra sultingi, skanūs ir gražūs krepšeliai. Man jų gavosi 10.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama