Mėsos krepšeliai su grybais ir sūriu

Mėsos krepšeliai su grybais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Šis patiekalas puikiai pakeis nuobodžius kotletus. O krepšeliai kepami orkaitėje, vadinasi, sveikesni nei kepti kotletai. Ant stalo patiekalas atrodo šventiškas ir neįprastas. Šis patiekalas, paruoštas iš visai įprastų produktų, sukurs mažos šventės pojūtį. Nepatingėkite, nes šiuos krepšelius labai lengva paruošti, be to, jie daug sveikesni nei kepti kotletai. O kaip gaminti mėsos krepšelius su grybais ir sūriu, aš jums papasakosiu ir parodysiu šiame recepte. Nustebinkite savo šeimą skaniu ir gražiu patiekalu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt (1 svogūnas maltai mėsai, 1 grybų įdarui)
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Sūris
    50 gramų
  • Pievagrybiai
    100 gramų (ar kiti grybai)
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Balta duona
    2 riekelės
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsniai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma paruošime įdarą krepšeliams. Svogūnus ir grybus supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną pakepinkite 3 minutes, tada suberkite ...
    1. Visų pirma paruošime įdarą krepšeliams. Svogūnus ir grybus supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną pakepinkite 3 minutes, tada suberkite grybus ir kepkite 10 minučių, leiskite skysčiui išgaruoti.
  • Ir tada į keptus grybus suberkite smulkiai pjaustytą pomidorą. Įberkite druskos pagal skonį ir kepkite dar 3 minutes.
    2. Ir tada į keptus grybus suberkite smulkiai pjaustytą pomidorą. Įberkite druskos pagal skonį ir kepkite dar 3 minutes.
  • Reklama
  • Ruošiame įdarą krepšeliams. Duoną ir svogūną sumalkite, prieš tai išmirkytus vandenyje arba piene. Nepamirškite išspausti duonos!
    3. Ruošiame įdarą krepšeliams. Duoną ir svogūną sumalkite, prieš tai išmirkytus vandenyje arba piene. Nepamirškite išspausti duonos!
  • Į kiaulienos faršą suberkite susmulkintą svogūną ir duoną, kiaušinį, druską ir juoduosius pipirus.
    4. Į kiaulienos faršą suberkite susmulkintą svogūną ir duoną, kiaušinį, druską ir juoduosius pipirus.
  • Reklama
  • Ir gerai išmaišykite, tada išmuškite maltą mėsą.
    5. Ir gerai išmaišykite, tada išmuškite maltą mėsą.
  • Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Reikėjo sunaudoti visą sūrį, tai dalį supjausčiau kubeliais.
    6. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Reikėjo sunaudoti visą sūrį, tai dalį supjausčiau kubeliais.
  • Reklama
  • Formuojame krepšelius. Faršą galima paskirstyti tiesiai į keksiukų formeles, bet aš naudojau popierinius puodelius, kuriuos įdėjau į form...
    7. Formuojame krepšelius. Faršą galima paskirstyti tiesiai į keksiukų formeles, bet aš naudojau popierinius puodelius, kuriuos įdėjau į formeles. Ir į kiekvieną mėsos krepšelį įdėjau kubeliais supjaustyto sūrio.
  • Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Per tą laiką krepšeliai bus pusiau iškepę, o juose esantis sūris išsilydys.
    8. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Per tą laiką krepšeliai bus pusiau iškepę, o juose esantis sūris išsilydys.
  • Reklama
  • Į krepšelius pripildykite grybų faršo ir uždenkite sūrio griežinėliais. Kepame dar 15-20 min.
    9. Į krepšelius pripildykite grybų faršo ir uždenkite sūrio griežinėliais. Kepame dar 15-20 min.
  • Tai yra sultingi, skanūs ir gražūs krepšeliai. Man jų gavosi 10.
    10. Tai yra sultingi, skanūs ir gražūs krepšeliai. Man jų gavosi 10.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai