Maltos mėsos suktinukas su grybais

Maltos mėsos suktinukas su grybais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Sotus ir skanus patiekalas yra maltos mėsos suktinukas. Grybų ir sūrio įdaras puikiai dera su mėsa. Be to, malta mėsa gali būti bet kokia – vištiena, kiauliena, jautiena. Atvėsusį vyniotinį galima supjaustyti gabalėliais ir patiekti kaip užkandį. O karštas jis bus puikus pagrindinis patiekalas bet kokiai puotai. Galite šiek tiek pakeisti proporcijas arba į įdarą įdėti daržovių.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    650 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Vietoj pievagrybių galite vartoti bet kokius kitus grybus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Vietoj pievagrybių galite vartoti bet kokius kitus grybus.
  • Nulupkite svogūną ir morką. Morką sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
    2. Nulupkite svogūną ir morką. Morką sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite morkas bei svogūnus 2–3 minutes.
    3. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite morkas bei svogūnus 2–3 minutes.
  • Grybus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
    4. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Sudėkite grybus į keptuvę su daržovėmis. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kepkite kelias minutes, kad grybai greičiau išskirtų sultis. T...
    5. Sudėkite grybus į keptuvę su daržovėmis. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kepkite kelias minutes, kad grybai greičiau išskirtų sultis. Tada nuimkite dangtį ir kepkite grybus ant silpnos ugnies 5–7 minutes. Jie sumažės. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Sumaišykite faršą su kiaušiniu, druska ir prieskoniais. Išmaišykite. Mėsos masę meskite į dubens dugną. Taip faršas taps tankesnis ir kep...
    6. Sumaišykite faršą su kiaušiniu, druska ir prieskoniais. Išmaišykite. Mėsos masę meskite į dubens dugną. Taip faršas taps tankesnis ir kepdamas išlaikys formą.
  • Reklama
  • Ant stalo patieskite maistinę plėvelę. Ant plėvelės plonu sluoksniu paskleiskite faršą.
    7. Ant stalo patieskite maistinę plėvelę. Ant plėvelės plonu sluoksniu paskleiskite faršą.
  • Ant maltos mėsos uždėkite mėsos įdarą.
    8. Ant maltos mėsos uždėkite mėsos įdarą.
  • Reklama
  • Tada gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
    9. Tada gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Naudodami plėvelę, pradėkite vynioti ritinėlį.
    10. Naudodami plėvelę, pradėkite vynioti ritinėlį.
  • Reklama
  • Maltą mėsą ir įdarą susukite į tvirtą ritinį. Susukite jį ant folijos.
    11. Maltą mėsą ir įdarą susukite į tvirtą ritinį. Susukite jį ant folijos.
  • Suvyniokite ir padėkite ant kepimo skardos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 minučių.
    12. Suvyniokite ir padėkite ant kepimo skardos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 minučių.
  • Kepimo pabaigoje atidarykite vyniotinį ir leiskite jam apskrusti.
    13. Kepimo pabaigoje atidarykite vyniotinį ir leiskite jam apskrusti.
  • Reklama
  • Šiek tiek atvėsinkite ritinį, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    14. Šiek tiek atvėsinkite ritinį, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
  • Skanaus!
    15. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai