Bulvės su mėsa

Bulvės su mėsa

5 (1 įvertinimai)

3-5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Klasikinės bulvės su mėsa verdamos apie 2 valandas. Šis patiekalas laikomas puikia kotletų ir mėsos kukulių alternatyva ir puikiai tinka prie šviežių lengvų daržovių salotų!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    5 vnt
  • Jautiena
    300 gramų (arba maltos mėsos)
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiauliena
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sviestas
    30 gramų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • 1. Pirmiausia reikia išvirti bulves ir iš jų pagaminti bulvių košę (nepridėjus vandens).
    1. 1. Pirmiausia reikia išvirti bulves ir iš jų pagaminti bulvių košę (nepridėjus vandens).
  • Įpilkite šiek tiek sviesto, kiaušinio ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Įpilkite šiek tiek sviesto, kiaušinio ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Iš anksto išvirkite kiaulieną ir jautieną, kepkite svogūną, kol pagels. Sudėkite mėsą į maišytuvą, supjaustykite ją kartu su keptais svog...
    3. Iš anksto išvirkite kiaulieną ir jautieną, kepkite svogūną, kol pagels. Sudėkite mėsą į maišytuvą, supjaustykite ją kartu su keptais svogūnais.
  • Galite pasiimti paruoštą faršą ir kepti su svogūnais, druska ir prieskoniais.
    4. Galite pasiimti paruoštą faršą ir kepti su svogūnais, druska ir prieskoniais.
  • Reklama
  • Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu, paimkite šiek tiek bulvių košės, į vidurį įdėkite faršo įdaro ir padarykite kotletą taip, kad faršas ...
    5. Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu, paimkite šiek tiek bulvių košės, į vidurį įdėkite faršo įdaro ir padarykite kotletą taip, kad faršas būtų viduje.
  • Šiek tiek paspauskite viršutinį kraštą, kad būtų plokščias.
    6. Šiek tiek paspauskite viršutinį kraštą, kad būtų plokščias.
  • Reklama
  • Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
    7. Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
  • Ir patiekite karštą kartu su šviežiomis ar sūdytomis daržovėmis. Tokios bulvės su mėsa puikiai dera su grietine.
    8. Ir patiekite karštą kartu su šviežiomis ar sūdytomis daržovėmis. Tokios bulvės su mėsa puikiai dera su grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai