Bulvės su mėsa
5 (1 įvertinimai)
3-5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Klasikinės bulvės su mėsa verdamos apie 2 valandas. Šis patiekalas laikomas puikia kotletų ir mėsos kukulių alternatyva ir puikiai tinka prie šviežių lengvų daržovių salotų!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės5 vnt
-
Jautiena300 gramų (arba maltos mėsos)
-
Svogūnas1 vnt
-
Kiauliena200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sviestas30 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. 1. Pirmiausia reikia išvirti bulves ir iš jų pagaminti bulvių košę (nepridėjus vandens).
-
2. Įpilkite šiek tiek sviesto, kiaušinio ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Iš anksto išvirkite kiaulieną ir jautieną, kepkite svogūną, kol pagels. Sudėkite mėsą į maišytuvą, supjaustykite ją kartu su keptais svogūnais.
-
4. Galite pasiimti paruoštą faršą ir kepti su svogūnais, druska ir prieskoniais.
-
Reklama
-
5. Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu, paimkite šiek tiek bulvių košės, į vidurį įdėkite faršo įdaro ir padarykite kotletą taip, kad faršas būtų viduje.
-
6. Šiek tiek paspauskite viršutinį kraštą, kad būtų plokščias.
-
Reklama
-
7. Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
-
8. Ir patiekite karštą kartu su šviežiomis ar sūdytomis daržovėmis. Tokios bulvės su mėsa puikiai dera su grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama