Vynuogių putėsiai

Vynuogių putėsiai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Siūlau pasigaminti švelnius vynuogių putėsius kaip desertą šventei. Juos lengva paruošti ir iki patiekimo galima dėti į šaldytuvą. Prie putėsių geriausiai tinka Quiche-mish vynuogės, arba teks šalinti sėkleles. Putėsiai gali būti gaminami iš juodųjų vynuogių, bet tuomet rinkitės ne baltąjį, o raudonąjį pusiau saldų vyną. Jei pageidaujama, į kremus su putėsiais galima dėti ne smulkintas vynuoges.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vynuogės quiche
    mish
  • Baltas pusiau saldus vynas
    100 mililitrų
  • Želatina
    8 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Grietinėlė 33%
    100 mililitrų
  • Grietinėlė 20%
    50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite vynuoges, nusausinkite ir nuimkite uogas nuo šakų.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite vynuoges, nusausinkite ir nuimkite uogas nuo šakų.
  • Supilkite želatiną į storadugnį puodą ir užpilkite 20% grietinėlės. Palikti išbrinkti 30 min.
    2. Supilkite želatiną į storadugnį puodą ir užpilkite 20% grietinėlės. Palikti išbrinkti 30 min.
  • Reklama
  • Perpjautas vynuoges sudėkite į kitą puodą, supilkite vyną ir suberkite cukrų.
    3. Perpjautas vynuoges sudėkite į kitą puodą, supilkite vyną ir suberkite cukrų.
  • Vynuoges troškinkite vyne ant silpnos ugnies 40 minučių.
    4. Vynuoges troškinkite vyne ant silpnos ugnies 40 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštą vynuogių masę sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir supilkite grietinėlės želatinos mišinį. Viską gerai išmaišykite iki vie...
    5. Paruoštą vynuogių masę sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir supilkite grietinėlės želatinos mišinį. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės ir visiško želatinos ištirpimo. Leiskite masei visiškai atvėsti.
  • Likusią grietinėlę išplakti iki purios masės ir atsargiai įmaišyti į vynuogių kremą.
    6. Likusią grietinėlę išplakti iki purios masės ir atsargiai įmaišyti į vynuogių kremą.
  • Reklama
  • Padalinkite vynuogių putėsius į dubenėlius ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandas, kol sutvirtės.
    7. Padalinkite vynuogių putėsius į dubenėlius ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandas, kol sutvirtės.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai