Sūdytos silkės, burokėlių ir žirnių užkandis

Sūdytos silkės, burokėlių ir žirnių užkandis

3.7 (9 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš paprastų ingredientų pagamintą užkandį galima patiekti taip, kad jis taps stalo žvaigžde. Siūlome vieną iš variantų, pagamintų iš burokėlių, silkės ir žirnių. Atkreipkite dėmesį į receptą! Puikus pasirinkimas greitam užkandžiui, jei yra virtų burokėlių. Puikus pasirinkimas, jei atvyko netikėti svečiai ir reikia greitai padengti stalą. Jei neskubate ir norite gražiai supjaustyti silkę, rekomenduoju filė šiek tiek pašaldyti. Burokėlius geriausia kepti orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, tada jie nebus vandeningi.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė
    100 gramų
  • Burokėliai
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Konservuoti žirneliai
    5 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Burokėlius iškepkite, kol suminkštės ir atvėsinkite, nuo žirnių visiškai nupilkite skystį.
    1. Burokėlius iškepkite, kol suminkštės ir atvėsinkite, nuo žirnių visiškai nupilkite skystį.
  • Silkės filė supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais, burokėlius nulupkite, per...
    2. Silkės filė supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais, burokėlius nulupkite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais. Svogūnų juosteles išdėliokite ant serviravimo lėkštės, šalia išdėliokite juostelę sūdytos silkės ir burokėlio griežinėlių.
  • Reklama
  • Išilgai burokėlių išdėliokite dalį konservuotų žirnelių.
    3. Išilgai burokėlių išdėliokite dalį konservuotų žirnelių.
  • Toliau sluoksniuokite svogūną, silkę, burokėlius ir žirnius. Ant užkandžio viršaus užpilkite augalinio aliejaus.
    4. Toliau sluoksniuokite svogūną, silkę, burokėlius ir žirnius. Ant užkandžio viršaus užpilkite augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (9 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai