Lavašo vyniotinis su uogomis ir varške
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Puikus pusryčių pasirinkimas ne tik vaikams, bet ir visai šeimai – lavašo vyniotinis su uogomis ir varške. Galite naudoti bet kokias uogas, naudokite skanią, kokybišką varškę. Patiekite su arbata! Mūsų variante naudojame raudonuosius serbentus, jo maloni rūgštelė puikiai dera su varškės saldumu. Vyniotinis labai skanus, paprastas ir labai greitai pagaminamas.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas80 gramų (plonas)
-
Varškės sūris150 gramų
-
Grietinė60 gramų
-
Raudonieji serbentai100 gramų
-
Cukraus pudra40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Jei norite, galite pridėti vanilinio cukraus.
-
2. Sudėkite varškę į dubenį ir įdėkite grietinės.
-
Reklama
-
3. Raudonuosius serbentus nuplaukite, nupjaukite šakeles, uogas suberkite į dubenį su varškę.
-
4. Sudėkite cukraus pudrą. Jei norite, įdėkite vanilinio cukraus.
-
Reklama
-
5. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
-
6. Ant darbinio paviršiaus paskleiskite lavašą. Išilgai lavašo krašto dėkite varškės įdarą.
-
Reklama
-
7. Susukite lavašą ir paskrudinkite sausoje keptuvėje 1,5–2 minutes iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama