Lavašo vyniotinis su uogomis ir varške

Lavašo vyniotinis su uogomis ir varške

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Puikus pusryčių pasirinkimas ne tik vaikams, bet ir visai šeimai – lavašo vyniotinis su uogomis ir varške. Galite naudoti bet kokias uogas, naudokite skanią, kokybišką varškę. Patiekite su arbata! Mūsų variante naudojame raudonuosius serbentus, jo maloni rūgštelė puikiai dera su varškės saldumu. Vyniotinis labai skanus, paprastas ir labai greitai pagaminamas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lavašas
    80 gramų (plonas)
  • Varškės sūris
    150 gramų
  • Grietinė
    60 gramų
  • Raudonieji serbentai
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Jei norite, galite pridėti vanilinio cukraus.
    1. Paruoškite ingredientus. Jei norite, galite pridėti vanilinio cukraus.
  • Sudėkite varškę į dubenį ir įdėkite grietinės.
    2. Sudėkite varškę į dubenį ir įdėkite grietinės.
  • Reklama
  • Raudonuosius serbentus nuplaukite, nupjaukite šakeles, uogas suberkite į dubenį su varškę.
    3. Raudonuosius serbentus nuplaukite, nupjaukite šakeles, uogas suberkite į dubenį su varškę.
  • Sudėkite cukraus pudrą. Jei norite, įdėkite vanilinio cukraus.
    4. Sudėkite cukraus pudrą. Jei norite, įdėkite vanilinio cukraus.
  • Reklama
  • Visus ingredientus gerai išmaišykite.
    5. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
  • Ant darbinio paviršiaus paskleiskite lavašą. Išilgai lavašo krašto dėkite varškės įdarą.
    6. Ant darbinio paviršiaus paskleiskite lavašą. Išilgai lavašo krašto dėkite varškės įdarą.
  • Reklama
  • Susukite lavašą ir paskrudinkite sausoje keptuvėje 1,5–2 minutes iš kiekvienos pusės.
    7. Susukite lavašą ir paskrudinkite sausoje keptuvėje 1,5–2 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai