Mėsa sūrio tešloje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Įdomus receptas, kuriuo su manimi pasidalino draugė. Rezultatas yra labai švelni ir skani mėsa patrauklioje sūrio tešloje. Patiekalas gana paprastas, su juo susidoros net pradedantysis virėjas. Mėsą reikia išmušti, apvolioti paruoštoje tešloje ir apkepti aliejuje keptuvėje. Skanus ir sotus patiekalas paruoštas valgyti. Išvirkite bulvių košę kaip garnyrą ir skanūs pietūs ar vakarienė garantuoti. Gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa500 gramų
-
Sūris200 gramų
-
Miltaipagal poreikį
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Majonezas100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite maždaug 1 cm storio gabalėliais.
-
2. Kiekvieną gabalėlį išmuškite iš abiejų pusių. Į gabalėlius pabarstykite šiek tiek druskos.
-
Reklama
-
3. Paruoškime tešlą. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, į sūrį supilkite išplaktus kiaušinius.
-
4. Į tešlą įpilkite majonezo.
-
Reklama
-
5. Maišytuvu išmaišykite tešlą, įberkite druskos pagal skonį. Maišydami suberkite miltus, kol gausis tiršta tešla.
-
6. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Šakute paimkite mėsos gabalėlį ir pamerkite į tešlą.
-
Reklama
-
7. Tada į keptuvę sudėkite išmuštus mėsos gabalus ir apkepkite iš abiejų pusių. Nekepkite ant didelės kaitros, kad nesudegtų pluta.
-
8. Paruoštą mėsą sudėkite į lėkštę.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama