Mėsa sūrio tešloje

Mėsa sūrio tešloje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Įdomus receptas, kuriuo su manimi pasidalino draugė. Rezultatas yra labai švelni ir skani mėsa patrauklioje sūrio tešloje. Patiekalas gana paprastas, su juo susidoros net pradedantysis virėjas. Mėsą reikia išmušti, apvolioti paruoštoje tešloje ir apkepti aliejuje keptuvėje. Skanus ir sotus patiekalas paruoštas valgyti. Išvirkite bulvių košę kaip garnyrą ir skanūs pietūs ar vakarienė garantuoti. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa
    500 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Miltai
    pagal poreikį
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Majonezas
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite maždaug 1 cm storio gabalėliais.
    1. Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite maždaug 1 cm storio gabalėliais.
  • Kiekvieną gabalėlį išmuškite iš abiejų pusių. Į gabalėlius pabarstykite šiek tiek druskos.
    2. Kiekvieną gabalėlį išmuškite iš abiejų pusių. Į gabalėlius pabarstykite šiek tiek druskos.
  • Reklama
  • Paruoškime tešlą. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, į sūrį supilkite išplaktus kiaušinius.
    3. Paruoškime tešlą. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, į sūrį supilkite išplaktus kiaušinius.
  • Į tešlą įpilkite majonezo.
    4. Į tešlą įpilkite majonezo.
  • Reklama
  • Maišytuvu išmaišykite tešlą, įberkite druskos pagal skonį. Maišydami suberkite miltus, kol gausis tiršta tešla.
    5. Maišytuvu išmaišykite tešlą, įberkite druskos pagal skonį. Maišydami suberkite miltus, kol gausis tiršta tešla.
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Šakute paimkite mėsos gabalėlį ir pamerkite į tešlą.
    6. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Šakute paimkite mėsos gabalėlį ir pamerkite į tešlą.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę sudėkite išmuštus mėsos gabalus ir apkepkite iš abiejų pusių. Nekepkite ant didelės kaitros, kad nesudegtų pluta.
    7. Tada į keptuvę sudėkite išmuštus mėsos gabalus ir apkepkite iš abiejų pusių. Nekepkite ant didelės kaitros, kad nesudegtų pluta.
  • Paruoštą mėsą sudėkite į lėkštę.
    8. Paruoštą mėsą sudėkite į lėkštę.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai