Menkės ir lašišos kotletai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Naminiai žuvies kotletai visada skanūs ir sotūs. Jie bus laukiami prie bet kurio stalo, ypač jei jie pagaminti iš dviejų rūšių žuvų, kurios puikiai papildo viena kitą. Kadangi lašiša yra gana riebi žuvis, į tokią maltą mėsą lašinių ir aliejaus dėti nereikia. Menkės ir lašišos filė proporcijas galite pasidaryti savo nuožiūra, pridėti mėgstamų prieskonių ar smulkiai pjaustytų žalumynų. Žuvies kotletus galima patiekti su daržovių troškiniu, bulvėmis ar ryžiais. Arba patiekite be garnyro su šviežiomis daržovėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša300 gramų
-
Menkė250 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Džiūvėsėliai2 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt (vidutinio dydžio)
-
Sviestas30 gramų
-
Aliejus2 šaukštai (kepimui)
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Nuo lašišos pašalinkite odą ir kaulus, lašišos ir menkės filė du kartus su malkite su smulkiomis grotelėmis.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite mėsmale, suberkite į žuvį.
-
4. Į žuvies faršą įmuškite kiaušinį, druską ir pipirus.
-
Reklama
-
5. Suberkite džiūvėsėlius į dubenį, išmaišykite ir palikite 15 minučių pastovėti.
-
6. Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius paplotėlius ir apibarstykite juos miltais.
-
Reklama
-
7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite kotletus iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Maždaug 5-7 minutes kiekvienoje pusėje.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama