Menkės ir lašišos kotletai

Menkės ir lašišos kotletai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Naminiai žuvies kotletai visada skanūs ir sotūs. Jie bus laukiami prie bet kurio stalo, ypač jei jie pagaminti iš dviejų rūšių žuvų, kurios puikiai papildo viena kitą. Kadangi lašiša yra gana riebi žuvis, į tokią maltą mėsą lašinių ir aliejaus dėti nereikia. Menkės ir lašišos filė proporcijas galite pasidaryti savo nuožiūra, pridėti mėgstamų prieskonių ar smulkiai pjaustytų žalumynų. Žuvies kotletus galima patiekti su daržovių troškiniu, bulvėmis ar ryžiais. Arba patiekite be garnyro su šviežiomis daržovėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    300 gramų
  • Menkė
    250 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Sviestas
    30 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai (kepimui)
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Nuo lašišos pašalinkite odą ir kaulus, lašišos ir menkės filė du kartus su malkite su smulkiomis grotelėmis.
    2. Nuo lašišos pašalinkite odą ir kaulus, lašišos ir menkės filė du kartus su malkite su smulkiomis grotelėmis.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite mėsmale, suberkite į žuvį.
    3. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite mėsmale, suberkite į žuvį.
  • Į žuvies faršą įmuškite kiaušinį, druską ir pipirus.
    4. Į žuvies faršą įmuškite kiaušinį, druską ir pipirus.
  • Reklama
  • Suberkite džiūvėsėlius į dubenį, išmaišykite ir palikite 15 minučių pastovėti.
    5. Suberkite džiūvėsėlius į dubenį, išmaišykite ir palikite 15 minučių pastovėti.
  • Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius paplotėlius ir apibarstykite juos miltais.
    6. Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius paplotėlius ir apibarstykite juos miltais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite kotletus iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Maždaug 5-7 minu...
    7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite kotletus iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Maždaug 5-7 minutes kiekvienoje pusėje.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai