Menkė su bulvėmis majoneze

Menkė su bulvėmis majoneze

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Paprastas ir kasdienis patiekalas, patiksiantis visiems žuvies mėgėjams – majonezas su bulvėmis. Sotus ir maistingas patiekalas, tinka kaip pietūs ar vakarienė visai šeimai. Be menkės ir bulvių, siūlau įdėti šiek tiek žiedinio kopūsto ir sūrio. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Menkės filė
    300 gramų
  • Bulvės
    350 gramų
  • Žiediniai kopūstai
    150 gramų
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • (kietas)
  • Majonezas
    150 gramų
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Nulupkite ir nuplaukite bulves. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Taip pat nuplaukite žiedinius kopūstus ir suskirstykite ...
    2. Nulupkite ir nuplaukite bulves. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Taip pat nuplaukite žiedinius kopūstus ir suskirstykite į žiedynus. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Pirmiausia atitirpinkite žuvį. Tada supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite šiek tiek aliejaus, apkepkite menk...
    3. Pirmiausia atitirpinkite žuvį. Tada supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite šiek tiek aliejaus, apkepkite menkę iš abiejų pusių po 2 minutes.
  • Atskirai įkaitinkite kitą keptuvę, supilkite šiek tiek aliejaus ir suberkite bulves, svogūnus ir žiedinius kopūstus. Kepkite 5-7 minutes ...
    4. Atskirai įkaitinkite kitą keptuvę, supilkite šiek tiek aliejaus ir suberkite bulves, svogūnus ir žiedinius kopūstus. Kepkite 5-7 minutes maišydami.
  • Reklama
  • Į gilų dubenį sudėkite žuvį, bulves, svogūnus ir žiedinius kopūstus, pagal skonį įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.
    5. Į gilų dubenį sudėkite žuvį, bulves, svogūnus ir žiedinius kopūstus, pagal skonį įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.
  • Orkaitės indą ištepkite aliejumi ir dėkite paruoštą žuvį bei daržoves. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu. Skardą uždenkite folija ir paš...
    6. Orkaitės indą ištepkite aliejumi ir dėkite paruoštą žuvį bei daržoves. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu. Skardą uždenkite folija ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite žuvį ir bulves 30-40 minučių.
  • Reklama
  • Po kurio laiko nuimkite foliją ir patikrinkite, ar bulvės iškepusios. Patiekite patiekalą karštą, su žolelėmis ir daržovėmis.
    7. Po kurio laiko nuimkite foliją ir patikrinkite, ar bulvės iškepusios. Patiekite patiekalą karštą, su žolelėmis ir daržovėmis.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai