Meksikietiškas plovas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pirma šis plovas, bus vegetariškas, antra, aštrus. Nori pabandyti? Daugeliui iš jūsų bus įdomu išmokti virti meksikietišką plovą. Mane taip pat nustebino jo egzistavimas, bet aš jau jį įsimylėjau. Jei dievinate šios šalies virtuvę, receptas dar labiau įsigilins į jūsų sielą. Tai paprasta, greita ir ryšku. Tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip garnyras prie vištienos.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žirneliai100 gramų (užšaldyti)
-
Ryžiai2.5 stiklinė (ilgagrūdžiai)
-
Daržovių sultinys800 mililitrų (arba vandens)
-
Svogūnai1 vnt
-
Jalapeno pipirai1 vnt
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės
-
Žaliųjų citrinų sultys2 šaukšteliai
-
Kmynai0.5 šaukštelio
-
Čili milteliai0.5 šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai0.25 šaukštelio
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Kalendra3 vnt (šakelės)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite pipirą ir išimkite sėklas.
-
2. Tada smulkiai supjaustykite, tą patį padarykite su svogūnu.
-
Reklama
-
3. Tada puode įkaitinkite aliejų. Jame 5 minutes maišydami pakepinkite svogūną ir pipirus.
-
4. Tada suberkite nuplautus ryžius, susmulkintą česnaką ir pomidorų pastą. Maišydami kartu pakepinkite ingredientus 3 minutes.
-
Reklama
-
5. Dabar supilkite vandenį ir suberkite visus prieskonius. Užvirinkite.
-
6. Po 20 minučių kepimo suberkite kauburėlius ir susmulkintą kalendrą.
-
Reklama
-
7. Pagal skonį plovą pasūdykite, išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama