Meksikietiškas plovas

Meksikietiškas plovas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Pirma šis plovas, bus vegetariškas, antra, aštrus. Nori pabandyti? Daugeliui iš jūsų bus įdomu išmokti virti meksikietišką plovą. Mane taip pat nustebino jo egzistavimas, bet aš jau jį įsimylėjau. Jei dievinate šios šalies virtuvę, receptas dar labiau įsigilins į jūsų sielą. Tai paprasta, greita ir ryšku. Tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip garnyras prie vištienos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žirneliai
    100 gramų (užšaldyti)
  • Ryžiai
    2.5 stiklinė (ilgagrūdžiai)
  • Daržovių sultinys
    800 mililitrų (arba vandens)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Jalapeno pipirai
    1 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Žaliųjų citrinų sultys
    2 šaukšteliai
  • Kmynai
    0.5 šaukštelio
  • Čili milteliai
    0.5 šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    0.25 šaukštelio
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kalendra
    3 vnt (šakelės)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supjaustykite pipirą ir išimkite sėklas.
    1. Supjaustykite pipirą ir išimkite sėklas.
  • Tada smulkiai supjaustykite, tą patį padarykite su svogūnu.
    2. Tada smulkiai supjaustykite, tą patį padarykite su svogūnu.
  • Reklama
  • Tada puode įkaitinkite aliejų. Jame 5 minutes maišydami pakepinkite svogūną ir pipirus.
    3. Tada puode įkaitinkite aliejų. Jame 5 minutes maišydami pakepinkite svogūną ir pipirus.
  • Tada suberkite nuplautus ryžius, susmulkintą česnaką ir pomidorų pastą. Maišydami kartu pakepinkite ingredientus 3 minutes.
    4. Tada suberkite nuplautus ryžius, susmulkintą česnaką ir pomidorų pastą. Maišydami kartu pakepinkite ingredientus 3 minutes.
  • Reklama
  • Dabar supilkite vandenį ir suberkite visus prieskonius. Užvirinkite.
    5. Dabar supilkite vandenį ir suberkite visus prieskonius. Užvirinkite.
  • Po 20 minučių kepimo suberkite kauburėlius ir susmulkintą kalendrą.
    6. Po 20 minučių kepimo suberkite kauburėlius ir susmulkintą kalendrą.
  • Reklama
  • Pagal skonį plovą pasūdykite, išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!
    7. Pagal skonį plovą pasūdykite, išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai