Medžiotojų salotos žiemai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Naminės salotos – puikus būdas prailginti daržovių sezoną ant stalo. Jei mėgstate konservuoti, siūlau atkreipti dėmesį į labai paprastą skanių salotų receptą. Parodysiu, kaip žiemai paruošti medžiotojų salotas. Šis nuostabus ryškių, skanių daržovių ir pikantiško marinato derinys bus puikus užkandis kiekvienai dienai.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai150 gramų
-
Morkos150 gramų
-
Svogūnai150 gramų
-
Saldžiosios paprikos150 gramų
-
Pomidorai250 gramų
-
Kopūstas250 gramų
-
Aštrusis pipiras1/2 vnt
-
Kvapieji pipirai5 vnt (žirneliai)
-
Lauro lapai3 vnt
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Actas1.5 šaukšto
-
Druska1 arbatinis šaukštelis (su kaupeliu)
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Malta paprika1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Į puodą sudėkite supjaustytą papriką ir susmulkintą kopūstą.
-
2. Toliau sudėkite svogūnus, morkas ir aitriuosius pipirus.
-
Reklama
-
3. Ten sudėkite supjaustytus agurkus ir pomidorus.
-
4. Įpilkite cukraus, druskos, augalinio aliejaus, acto, lauro lapų, kvapiųjų pipirų, paprikos.
-
Reklama
-
5. Viską kruopščiai išmaišykite ir palikite porai valandų. Periodiškai (maždaug kas 30–40 minučių) salotas pamaišykite.
-
6. Padėkite ant viryklės ir troškinkite nuo užvirimo 20 minučių.
-
Reklama
-
7. Kol salotos troškinasi, sterilizuokite stiklainius. Sudėkite daržoves į švarius stiklainius ir užsukite juos. Palikite stiklainius apverstus šiltoje vietoje (pavyzdžiui, suvyniotus į antklodę), kol visiškai atvės. Tada padėkite juos į tamsią, vėsią vietą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama