Išrūgų stebuklingi blynai
4 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Siūlau išsikepti plonus blynus, kuriems nereikia nei pieno, nei kiaušinių. Jų kraštai traškūs, o patys blyneliai švelnūs. Blynams tinka išrūgos, kurių lieka pagaminus varškę ar sūrį. Kad blyneliai būtų dar švelnesni, kiekvieną blyną dar karštą patepkite sviestu, sukraukite į krūvą ir uždenkite dangteliu arba gilia lėkšte. Šiuos blynus geriausia patiekti su grietine, kondensuotu pienu ar uogiene.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Išrūgos250 mililitrų
-
Kvietiniai miltai1 stiklinė (stiklinė 240 ml.)
-
Druskapagal skonį
-
Cukrus1 šaukštas
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2 šaukštai
-
Vanilinaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Pakaitinkite išrūgas iki karštos būsenos, maždaug iki 60 laipsnių.
-
Reklama
-
3. Į išrūgas įdėkite cukraus ir druskos, išmaišykite.
-
4. Miltus persijokite į išrūgas, suberkite kepimo miltelius, vaniliną ir išmaišykite iki vientisos, skystos tešlos.
-
Reklama
-
5. Supilkite augalinį aliejų, sumaišykite, uždenkite indą dangčiu ir palikite vieną valandą kambario temperatūroje.
-
6. Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies, patepkite aliejumi ir supilkite tešlą, plonai paskirstydami ją per visą paviršių. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, apie 1-2 minutes.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama