Išrūgų stebuklingi blynai

Išrūgų stebuklingi blynai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Siūlau išsikepti plonus blynus, kuriems nereikia nei pieno, nei kiaušinių. Jų kraštai traškūs, o patys blyneliai švelnūs. Blynams tinka išrūgos, kurių lieka pagaminus varškę ar sūrį. Kad blyneliai būtų dar švelnesni, kiekvieną blyną dar karštą patepkite sviestu, sukraukite į krūvą ir uždenkite dangteliu arba gilia lėkšte. Šiuos blynus geriausia patiekti su grietine, kondensuotu pienu ar uogiene.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Išrūgos
    250 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė (stiklinė 240 ml.)
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Vanilinas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pakaitinkite išrūgas iki karštos būsenos, maždaug iki 60 laipsnių.
    2. Pakaitinkite išrūgas iki karštos būsenos, maždaug iki 60 laipsnių.
  • Reklama
  • Į išrūgas įdėkite cukraus ir druskos, išmaišykite.
    3. Į išrūgas įdėkite cukraus ir druskos, išmaišykite.
  • Miltus persijokite į išrūgas, suberkite kepimo miltelius, vaniliną ir išmaišykite iki vientisos, skystos tešlos.
    4. Miltus persijokite į išrūgas, suberkite kepimo miltelius, vaniliną ir išmaišykite iki vientisos, skystos tešlos.
  • Reklama
  • Supilkite augalinį aliejų, sumaišykite, uždenkite indą dangčiu ir palikite vieną valandą kambario temperatūroje.
    5. Supilkite augalinį aliejų, sumaišykite, uždenkite indą dangčiu ir palikite vieną valandą kambario temperatūroje.
  • Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies, patepkite aliejumi ir supilkite tešlą, plonai paskirstydami ją per visą paviršių. Kepkite iš abie...
    6. Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies, patepkite aliejumi ir supilkite tešlą, plonai paskirstydami ją per visą paviršių. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, apie 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai