Medutis

Medutis

5 (2 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Naminiai pyragaičiai visada skanūs, o svarbiausia – visada galite būti tikri dėl paruošto produkto kokybės. Jei mėgstate save ir savo artimuosius palepinti saldumynais, prisiminkite šį paprastą receptą. Taigi, pristatau jūsų dėmesiui medučio receptą, tirpstantį burnoje. Pyragai yra ploni ir nuostabiai išmirkę. O grietinės ir plaktos grietinėlės derinys kreme yra neįprastai skanus. Būtinai pabandykite pakartoti šį variantą namuose, jūsų artimieji ir svečiai tikrai įvertins rezultatą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Tryniai
    9 vnt
  • Cukrus
    1/2 puodelio
  • Sviestas
    8 arbatiniai šaukšteliai
  • Medus
    1/2 puodelio
  • Soda
    1,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    3,5~4 puodeliai
  • Grietinė
    500 gramų
  • Grietinėlė
    1 stiklinė
  • Cukraus pudra
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite. Jei turite tirštą medų, šiek tiek pašildykite vandens vonelėje. Trynius išplakti su cukrum...
    1. Ištirpinkite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite. Jei turite tirštą medų, šiek tiek pašildykite vandens vonelėje. Trynius išplakti su cukrumi, kad būtų šviesesni.
  • Sumaišykite medų, trynius ir sviestą. Kruopščiai išplakite iki vientisos masės.
    2. Sumaišykite medų, trynius ir sviestą. Kruopščiai išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Mažomis dalimis suberkite miltus, persijotus su druska ir soda.
    3. Mažomis dalimis suberkite miltus, persijotus su druska ir soda.
  • Paruoštą tešlą padalinkite į 6-8 lygias dalis.
    4. Paruoštą tešlą padalinkite į 6-8 lygias dalis.
  • Reklama
  • Tešlos gabalėlį dėkite ant kepimo popieriaus ir rankomis išlyginkite, kad susidarytų plonas pyragas.
    5. Tešlos gabalėlį dėkite ant kepimo popieriaus ir rankomis išlyginkite, kad susidarytų plonas pyragas.
  • Įkaitintoje orkaitėje (180 laipsnių) kiekvieną pyragą kepkite prasme 3-4 minutes.
    6. Įkaitintoje orkaitėje (180 laipsnių) kiekvieną pyragą kepkite prasme 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti kremą, išplakite grietinę su cukraus pudra. Atskirai išplakti grietinėlę. Sumaišykite ir švelniai išmaišykite.
    7. Norėdami paruošti kremą, išplakite grietinę su cukraus pudra. Atskirai išplakti grietinėlę. Sumaišykite ir švelniai išmaišykite.
  • Atvėsusius pyragus patepkite kremu ir surinkite tortą. Vieną pyragą galima susmulkinti, o trupiniais papuošti torto viršų ir šonus. Palik...
    8. Atvėsusius pyragus patepkite kremu ir surinkite tortą. Vieną pyragą galima susmulkinti, o trupiniais papuošti torto viršų ir šonus. Palikite pyragą išmirkti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai