Marinuotų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis
4.2 (4 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jokių smulkmenų – marinuotų agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis ruošiama tik iš paprastų ir prieinamų ingredientų. Kaip tik tai, ko jums. Marinuotų agurkų sriuba su perlinėmis pupelėmis yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų be mėsos. Gaminant sriubą naudojami tik prieinami ir nebrangūs ingredientai, o sriuba yra kuklaus skonio, bet labai skani.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Perlinės kruopos100 gramų
-
Marinuoti agurkai2 vnt
-
Morka1 vnt (didelė)
-
Bulvė1 (didelė)
-
Svogūnai1 vnt
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Lauro lapas2 vnt
-
Vanduo3 Litrai
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Perlines kruopas užpilkite vandeniu, uždėkite ant ugnies ir virkite, kol bus paruošta.
-
2. Raugintus agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir troškinkite po dangčiu 10-15 minučių.
-
Reklama
-
3. Svogūną ir morką supjaustyti mažais kubeliais. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo, suberkite morkas ir patroškinkite dar 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
-
4. Į keptuvę su svogūnais ir morkomis supilkite pomidorų pastą, pakaitinkite porą minučių. Į sultinį su virtomis perlinėmis kruopomis suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir lauro lapą, užvirinkite. Į puodą sudėkite kepintas daržoves.
-
Reklama
-
5. Po poros minučių į sriubą suberkite agurką. Druska, pipirai pagal skonį. Virkite, kol bulvės bus paruoštos.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama