Marinuoti svogūnai su krapais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kvapnus ir aštrus marinuotų svogūnų krapų užkandis puikiai tiks prie karštų šašlykų, keptos mėsos ir kitų mėsos ar žuvies patiekalų. Sultingas užkandis iškylai ar išvykai bus paruoštas per 5 minutes, tačiau jį reikia atvėsinti 20-30 minučių, kad jis prarastų kartumą. Marinuotus svogūnus galima paruošti iš anksto ir dėti tiesiai į lėkštę kaip „pagalvėlę“ kepsniui ar ant laužo keptai mėsai.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai3 vnt
-
Krapai1 ryšulėlis
-
Druska0.5 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus0.25 arbatinio šaukštelio
-
Actas 6%1.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūnus nulupkite, nuplaukite vandenyje, perpjaukite pusiau ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į indą.
-
Reklama
-
3. Krapų žalumynus nuplaukite, susmulkinkite ir suberkite į svogūnų griežinėlius.
-
4. Beriame druską, cukrų ir supilame actą. Galite naudoti tiek paprastą stalo actą 6%, tiek 9% ir obuolių.
-
Reklama
-
5. Viską švelniai išmaišykite ir palikite 20 minučių šaldytuve. Per tą laiką svogūnai praras kartumą ir įgaus nedidelį rūgštumą.
-
6. Praėjus nurodytam laikui, marinuotus svogūnus galima patiekti. Puikiai tiks prie karštai keptos mėsos!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama