Margarino pyragas

Margarino pyragas

4.5 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Atkreipiu jūsų dėmesį į paprastą, sotų ir nebrangų naminį pyragą. Jei mėgstate saldžius pyragus skubėdami, šis receptas kaip tik jums. Prisiminkite ir pakartokite savo virtuvėje. Rekomenduoju! Noriu jums papasakoti, kaip išsikepti margarino pyragą su obuoliu. Receptas gana universalus, tešla puikiai dera su bet kokiais vaisiais, uogomis, cukruotais vaisiais ar riešutais. Šis kietas pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Margarinas
    100 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Miltai
    150 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Vanilės ekstraktas
    1~2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Migdolai
    pagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Minkštą margariną sutrinkite su cukrumi. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 200 laipsnių.
    1. Minkštą margariną sutrinkite su cukrumi. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 200 laipsnių.
  • Įmuškite kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Įmuškite kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Dėl skonio įpilkite vanilės ekstrakto.
    3. Dėl skonio įpilkite vanilės ekstrakto.
  • Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Galite užpilti šiek tiek citrinos sulčių ir pabarstyti, pavyzdžiui, cinamonu.
    4. Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Galite užpilti šiek tiek citrinos sulčių ir pabarstyti, pavyzdžiui, cinamonu.
  • Reklama
  • Sudėkite obuolius į dubenį ir švelniai išmaišykite.
    5. Sudėkite obuolius į dubenį ir švelniai išmaišykite.
  • Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais.
    6. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais.
  • Reklama
  • Išmaišykite. Viskas, tešla paruošta.
    7. Išmaišykite. Viskas, tešla paruošta.
  • Sudėkite į karščiui atsparią formą. Jei norite, ant viršaus galite pabarstyti, pavyzdžiui, migdolų drožlių. Pašaukite į įkaitintą orkaitę...
    8. Sudėkite į karščiui atsparią formą. Jei norite, ant viršaus galite pabarstyti, pavyzdžiui, migdolų drožlių. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie pusvalandį iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai