Margarino pyragas
4.5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Atkreipiu jūsų dėmesį į paprastą, sotų ir nebrangų naminį pyragą. Jei mėgstate saldžius pyragus skubėdami, šis receptas kaip tik jums. Prisiminkite ir pakartokite savo virtuvėje. Rekomenduoju! Noriu jums papasakoti, kaip išsikepti margarino pyragą su obuoliu. Receptas gana universalus, tešla puikiai dera su bet kokiais vaisiais, uogomis, cukruotais vaisiais ar riešutais. Šis kietas pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Margarinas100 gramų
-
Cukrus100 gramų
-
Miltai150 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Vanilės ekstraktas1~2 arbatiniai šaukšteliai
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Obuoliai2 vnt
-
Migdolaipagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Minkštą margariną sutrinkite su cukrumi. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 200 laipsnių.
-
2. Įmuškite kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Dėl skonio įpilkite vanilės ekstrakto.
-
4. Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Galite užpilti šiek tiek citrinos sulčių ir pabarstyti, pavyzdžiui, cinamonu.
-
Reklama
-
5. Sudėkite obuolius į dubenį ir švelniai išmaišykite.
-
6. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais.
-
Reklama
-
7. Išmaišykite. Viskas, tešla paruošta.
-
8. Sudėkite į karščiui atsparią formą. Jei norite, ant viršaus galite pabarstyti, pavyzdžiui, migdolų drožlių. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie pusvalandį iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama