Marcipaninis pyragas
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
25 val.
Apie receptą
Siūlau paruošti švelnų keksiuką su migdolų ir marcipanų aromatu. Įdėjus šokolado lašelių ir razinų, jis bus nuostabus. Pyragas yra minkštas ir labai švelnus, todėl geriausia jį pjaustyti labai aštriu peiliu. Vietoj razinų galite įdėti džiovintų spanguolių ar vyšnių, o viršų papuošti kaip norite. Aš naudojau geltoną marcipaną, bet galite naudoti bet kurį.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas40 gramų
-
Marcipanas40 gramų
-
Cukrus3 šaukštai
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kvietiniai miltai65 gramų
-
Kukurūzų miltai2 šaukštai
-
Migdolų miltai2 šaukštai
-
Kepimo milteliai5 gramai
-
Šokolado lašai kepimui1 šaukštas
-
Razinos baltos2 šaukštai
-
Baltas šokoladas20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite minkštą sviestą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir sutrupinkite marcipaną. Viską išplakti į purią masę.
-
Reklama
-
3. Tęsdami plakimą, įmuškite po vieną kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išplakdami.
-
4. Kvietinius miltus sumaišyti su kepimo milteliais, suberti į dubenį, suberti migdolų ir kukurūzų miltus.
-
Reklama
-
5. Suberkite šokolado lašelius ir razinas, išmaišykite.
-
6. Pyrago formą ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite džiūvėsėliais ir išklokite tešlą ne aukščiau kaip 2/3 formos aukščio.
-
Reklama
-
7. Pyragą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.
-
8. Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ant grotelių, tada suvyniokite į kepimo foliją ir palikite parai vėsioje vietoje. Papuoškite baltuoju šokoladu ir patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama