Marcipaninis pyragas

Marcipaninis pyragas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
25 val.

Apie receptą

Siūlau paruošti švelnų keksiuką su migdolų ir marcipanų aromatu. Įdėjus šokolado lašelių ir razinų, jis bus nuostabus. Pyragas yra minkštas ir labai švelnus, todėl geriausia jį pjaustyti labai aštriu peiliu. Vietoj razinų galite įdėti džiovintų spanguolių ar vyšnių, o viršų papuošti kaip norite. Aš naudojau geltoną marcipaną, bet galite naudoti bet kurį.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    40 gramų
  • Marcipanas
    40 gramų
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    65 gramų
  • Kukurūzų miltai
    2 šaukštai
  • Migdolų miltai
    2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    5 gramai
  • Šokolado lašai kepimui
    1 šaukštas
  • Razinos baltos
    2 šaukštai
  • Baltas šokoladas
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į dubenį supilkite minkštą sviestą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir sutrupinkite marcipaną. Viską išplakti į purią masę.
    2. Į dubenį supilkite minkštą sviestą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir sutrupinkite marcipaną. Viską išplakti į purią masę.
  • Reklama
  • Tęsdami plakimą, įmuškite po vieną kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išplakdami.
    3. Tęsdami plakimą, įmuškite po vieną kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išplakdami.
  • Kvietinius miltus sumaišyti su kepimo milteliais, suberti į dubenį, suberti migdolų ir kukurūzų miltus.
    4. Kvietinius miltus sumaišyti su kepimo milteliais, suberti į dubenį, suberti migdolų ir kukurūzų miltus.
  • Reklama
  • Suberkite šokolado lašelius ir razinas, išmaišykite.
    5. Suberkite šokolado lašelius ir razinas, išmaišykite.
  • Pyrago formą ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite džiūvėsėliais ir išklokite tešlą ne aukščiau kaip 2/3 formos aukščio.
    6. Pyrago formą ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite džiūvėsėliais ir išklokite tešlą ne aukščiau kaip 2/3 formos aukščio.
  • Reklama
  • Pyragą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.
    7. Pyragą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.
  • Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ant grotelių, tada suvyniokite į kepimo foliją ir palikite parai vėsioje vietoje. Papuoškite baltu...
    8. Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ant grotelių, tada suvyniokite į kepimo foliją ir palikite parai vėsioje vietoje. Papuoškite baltuoju šokoladu ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai