Maltos mėsos troškinys su cukinijomis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Troškinys su malta mėsa ir cukinijomis yra skanus, sveikas ir sotus patiekalas, leidžiantis kartu gaminti mėsą ir garnyrą. Priklausomai nuo sezono, troškinį galima ruošti įvairiai – pravers visi produktai. Maltos mėsos ir cukinijų troškinį pradėkime ruošti nuo daržovių lupimo. Tada jas reikia supjaustyti maždaug vienodais kubeliais. Pakepinkite svogūną ir česnaką, tada sudėkite maltą mėsą. Palaipsniui įdėkite visas daržoves ir prieskonius. Troškinkite, kol daržovės bus paruoštos.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos2 vnt
-
Malta mėsa250 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Saldžioji paprika1 vnt
-
Bulvės1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Aliejuspagal skonį
-
Cukinija2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Cukinijas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Užpilkite pasūdytu vandeniu ir palikite 20 minučių.
-
2. Bulves, morkas ir papriką supjaustykite nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
-
Reklama
-
3. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, pakepinkite svogūną ir česnaką.
-
4. Maišydami suberkite faršą ir troškinkite porą minučių.
-
Reklama
-
5. Suberkite morkas, paprikas, išmaišykite. Troškinkite dar 2-3 minutes.
-
6. Tada suberkite cukinijas ir išmaišykite. Supilkite 1,5-2 stiklines vandens, įberkite pomidorų pastos, prieskonių ir druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Uždarykite dangtį ir troškinkite 20-25 minutes.
-
8. Sudėkite bulves. Troškinkite, kol bulvės bus paruoštos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama