Upinės žuvies kotletai

Upinės žuvies kotletai

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Manoma, kad iš upės žuvies gaminami skaniausi, sultingiausi ir aromatingiausi kotletai, manau, kad su tuo visiškai sutinku. Štai vienas puikus žuvies kotletų receptas! Žinoma, upių žuvis yra skani bet kokia forma, galite ją tiesiog kepti, įdaryti, gaminti aspicą ir daugybę kitų variantų, tačiau šiandien noriu jums papasakoti, kaip iš upių žuvies gaminti kotletus. Ir nors žuvies kotletams teks skirti šiek tiek daugiau laiko ir pastangų, patikėkite, rezultatas to vertas - kotletai yra labai sultingi, skanūs ir minkšti, tokių, parduotuvėje nenusipirksi. Tikiuosi, kad jau žinote, kaip išsirinkti tinkamą žuvį, tad galite nueiti į parduotuvę ir perskaitę mano receptą, kaip gaminti žuvies kotletus, kibti į darbą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Upinės žuvies filė
    500 gramų
  • Kvietinė duona
    50 gramų
  • Jūros druska
    0,25
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    100 gramų
  • Aliejus
    40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma, duoną reikia užpilti vandeniu ir sudėti mirkyti. Žuvį išdarinėjame, nuimame galvą ir uodegą, nugramdome žvynus ir nuplauname....
    1. Visų pirma, duoną reikia užpilti vandeniu ir sudėti mirkyti. Žuvį išdarinėjame, nuimame galvą ir uodegą, nugramdome žvynus ir nuplauname. Dabar supjaustykite gabalėliais ir atskirkite mėsą nuo stuburo ir kaulų.
  • Svogūnus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
    3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
  • Blenderiu arba mėsmale sutrinkite žuvies filė, pakepintus svogūnus ir išspaustą duoną.
    4. Blenderiu arba mėsmale sutrinkite žuvies filė, pakepintus svogūnus ir išspaustą duoną.
  • Reklama
  • Dabar įberkite druskos ir maltą mėsą pabarstykite maltais pipirais ir gerai išmaišykite iki vientisos masės, tada šiek tiek pamuškite.
    5. Dabar įberkite druskos ir maltą mėsą pabarstykite maltais pipirais ir gerai išmaišykite iki vientisos masės, tada šiek tiek pamuškite.
  • Iš paruošto faršo formuojame kotletus ir iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę ir joje apkepkite kotletus su alie...
    6. Iš paruošto faršo formuojame kotletus ir iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę ir joje apkepkite kotletus su aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai