Maltos mėsos suktinukai su sūriu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Jei anksčiau malta mėsa buvo vyniojama kaip įdaras, tai šiame recepte, įdaras yra suvyniotas į jį. Skanus užkandis arba karštas mėsos patiekalas. Įdomus patiekalas, kurį galima paruošti ne tik su sūriu viduje. Galite naudoti daržoves: paprikas, pomidorus, agurkus, žoleles. Patiekalą reikia valgyti karštą, geriausia iš karto iš orkaitės, kad sūris ištemptų ir išsilydytų. Malta mėsa tinka bet kokiam, pavyzdžiui, sūriui.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų (kiauliena + jautiena)
-
Salotos lapai3~4 vnt
-
Lydytas sūris12 vnt (griežinėliais)
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite, išmaišykite.
-
2. Sūrį supjaustykite į 6 ilgas riekeles.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite salotų lapus ir supjaustykite juostelėmis.
-
4. Iš faršo formuokite ilgas plonas juosteles.
-
Reklama
-
5. Ant maltos mėsos juostelių dėkite sūrį.
-
6. Ant sūrio dėkite salotas.
-
Reklama
-
7. Kiekvieną faršo juostelę susukite į vyniotinį.
-
8. Sudėkite suktinukus ant kepimo skardos, pateptos aliejumi. Kepimo skardą pašaukite į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.
-
Reklama
-
9. Po 20 minučių išimkite suktinukus iš orkaitės, ant viršaus uždėkite likusias sūrio riekeles ir vėl 5 minutėms grąžinkite į orkaitę.
-
10. Iškepus iš karto patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama