Maltos mėsos suktinukai su sūriu

Maltos mėsos suktinukai su sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei anksčiau malta mėsa buvo vyniojama kaip įdaras, tai šiame recepte, įdaras yra suvyniotas į jį. Skanus užkandis arba karštas mėsos patiekalas. Įdomus patiekalas, kurį galima paruošti ne tik su sūriu viduje. Galite naudoti daržoves: paprikas, pomidorus, agurkus, žoleles. Patiekalą reikia valgyti karštą, geriausia iš karto iš orkaitės, kad sūris ištemptų ir išsilydytų. Malta mėsa tinka bet kokiam, pavyzdžiui, sūriui.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų (kiauliena + jautiena)
  • Salotos lapai
    3~4 vnt
  • Lydytas sūris
    12 vnt (griežinėliais)
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite, išmaišykite.
    1. Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite, išmaišykite.
  • Sūrį supjaustykite į 6 ilgas riekeles.
    2. Sūrį supjaustykite į 6 ilgas riekeles.
  • Reklama
  • Nuplaukite salotų lapus ir supjaustykite juostelėmis.
    3. Nuplaukite salotų lapus ir supjaustykite juostelėmis.
  • Iš faršo formuokite ilgas plonas juosteles.
    4. Iš faršo formuokite ilgas plonas juosteles.
  • Reklama
  • Ant maltos mėsos juostelių dėkite sūrį.
    5. Ant maltos mėsos juostelių dėkite sūrį.
  • Ant sūrio dėkite salotas.
    6. Ant sūrio dėkite salotas.
  • Reklama
  • Kiekvieną faršo juostelę susukite į vyniotinį.
    7. Kiekvieną faršo juostelę susukite į vyniotinį.
  • Sudėkite suktinukus ant kepimo skardos, pateptos aliejumi. Kepimo skardą pašaukite į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min...
    8. Sudėkite suktinukus ant kepimo skardos, pateptos aliejumi. Kepimo skardą pašaukite į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.
  • Reklama
  • Po 20 minučių išimkite suktinukus iš orkaitės, ant viršaus uždėkite likusias sūrio riekeles ir vėl 5 minutėms grąžinkite į orkaitę.
    9. Po 20 minučių išimkite suktinukus iš orkaitės, ant viršaus uždėkite likusias sūrio riekeles ir vėl 5 minutėms grąžinkite į orkaitę.
  • Iškepus iš karto patiekite.
    10. Iškepus iš karto patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai