Maltos mėsos kotletai

Maltos mėsos kotletai

5 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kodėl aš jums siūlau maltų kotletų receptą? Nes šie sultingi kotletai su traškia plutele gali būti bet kurios šeimininkės pasididžiavimo priežastimi! Taigi, faršas turi būti gana riebus, ne per sausas ir nelabai skystas – apskritai normalus (ir idealiai naminis!) kiaulienos ir jautienos faršas. Pagal šį scenarijų viskas tikrai bus gerai! Taigi, aš jums pasakoju, kaip kepti maltos mėsos kotletus - žingsnis po žingsnio nuotraukos padės lengvai susidoroti su šia užduotimi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    1 kilogramas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Miltai
    0.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
    0,5~1 stiklinės
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Česnakai
    2 ~3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į faršą nieko nededame – nei svogūnų, nei kiaušinių, nei kitų ingredientų. Pasūdykite, pipiruokite, jei norite, per spaudą permeskite por...
    1. Į faršą nieko nededame – nei svogūnų, nei kiaušinių, nei kitų ingredientų. Pasūdykite, pipiruokite, jei norite, per spaudą permeskite porą skiltelių česnako ir gerai išminkykite drėgnomis rankomis, stengdamiesi, kad malta mėsa gautų kuo daugiau oro, praturtinta deguonimi, taptų sultingesnė ir švelnesnė. .
  • Faršą padaliname į 12 dalių ir kiekvieną formuojame maždaug 1 centimetro storio kotletą.
    2. Faršą padaliname į 12 dalių ir kiekvieną formuojame maždaug 1 centimetro storio kotletą.
  • Reklama
  • Kiekvieną iš pradžių pamirkykite išplaktame kiaušinyje.
    3. Kiekvieną iš pradžių pamirkykite išplaktame kiaušinyje.
  • Tada į miltus.
    4. Tada į miltus.
  • Reklama
  • Grįžkime prie kiaušinių.
    5. Grįžkime prie kiaušinių.
  • Ir džiūvėsėliuose.
    6. Ir džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • O dabar arba dedame kotletus į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes...
    7. O dabar arba dedame kotletus į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes...
  • Arba kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    8. Arba kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Patiekite kotletus karštus, bet labai skanūs ir šalti.
    9. Patiekite kotletus karštus, bet labai skanūs ir šalti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai