Maltos mėsos kotletai
5 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kodėl aš jums siūlau maltų kotletų receptą? Nes šie sultingi kotletai su traškia plutele gali būti bet kurios šeimininkės pasididžiavimo priežastimi! Taigi, faršas turi būti gana riebus, ne per sausas ir nelabai skystas – apskritai normalus (ir idealiai naminis!) kiaulienos ir jautienos faršas. Pagal šį scenarijų viskas tikrai bus gerai! Taigi, aš jums pasakoju, kaip kepti maltos mėsos kotletus - žingsnis po žingsnio nuotraukos padės lengvai susidoroti su šia užduotimi.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa1 kilogramas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Miltai0.5 stiklinės
-
Džiūvėsėliai0,5~1 stiklinės
-
Aliejuspagal poreikį
-
Česnakai2 ~3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į faršą nieko nededame – nei svogūnų, nei kiaušinių, nei kitų ingredientų. Pasūdykite, pipiruokite, jei norite, per spaudą permeskite porą skiltelių česnako ir gerai išminkykite drėgnomis rankomis, stengdamiesi, kad malta mėsa gautų kuo daugiau oro, praturtinta deguonimi, taptų sultingesnė ir švelnesnė. .
-
2. Faršą padaliname į 12 dalių ir kiekvieną formuojame maždaug 1 centimetro storio kotletą.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną iš pradžių pamirkykite išplaktame kiaušinyje.
-
4. Tada į miltus.
-
Reklama
-
5. Grįžkime prie kiaušinių.
-
6. Ir džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
7. O dabar arba dedame kotletus į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes...
-
8. Arba kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Patiekite kotletus karštus, bet labai skanūs ir šalti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama