Maltos mėsos ir bulvių sriuba

Maltos mėsos ir bulvių sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei visai neturite laiko, bet ruošiasi susiburti alkana šeima, išvirkite šią sočią ir greitą sriubą. Lengva paruošti. Greitai ir lengvai paruošiamos maltos mėsos ir bulvių sriubos receptas padės ne kartą. Šia sriuba pamėgs ir vaikai, ir suaugusieji. Dėl maltos mėsos, keptos su daržovėmis, sriuba įgaus naują skonį. Dėl to paties kepimo užtruksite daug mažiau laiko, nei virdami sriubą mėsos sultinyje. O kai trūksta laiko, o sultinys neparuoštas, tokiu atveju pravers paprastas maltos mėsos ir bulvių sriubos receptas.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    200 gramų
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidorai
    1~2 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsniai
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Morką nuvalome ir sutarkuojame.
    1. Morką nuvalome ir sutarkuojame.
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
    2. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Bulves nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.
  • Susmulkintą svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje 3-4 minutes.
    4. Susmulkintą svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Į svogūną suberkite morkas, viską kartu pakepinkite dar 5 minutes.
    5. Į svogūną suberkite morkas, viską kartu pakepinkite dar 5 minutes.
  • Į puodą supilkite apie 2 litrus vandens ir užvirkite bulves. Truputį pasūdome.
    6. Į puodą supilkite apie 2 litrus vandens ir užvirkite bulves. Truputį pasūdome.
  • Reklama
  • Pomidorus sutrinkite blenderiu. Vietoj pomidorų galite naudoti pomidorų pastą arba sriubą virti be šio ingrediento – viskas priklauso nuo...
    7. Pomidorus sutrinkite blenderiu. Vietoj pomidorų galite naudoti pomidorų pastą arba sriubą virti be šio ingrediento – viskas priklauso nuo jūsų noro.
  • Į keptuvę suberkite faršą, gerai išminkykite, kad nesusikauptų dideliais gabalėliais. Kepkite, kol iškeps.
    8. Į keptuvę suberkite faršą, gerai išminkykite, kad nesusikauptų dideliais gabalėliais. Kepkite, kol iškeps.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite pjaustytus pomidorus su malta mėsa, druska ir pipirais. Leiskite troškintis 5 minutes.
    9. Į keptuvę supilkite pjaustytus pomidorus su malta mėsa, druska ir pipirais. Leiskite troškintis 5 minutes.
  • Per tą laiką bulvės jau išvirtos, keptuvės turinį supilame į puodą su bulvėmis. Leiskite virti 3 minutes.
    10. Per tą laiką bulvės jau išvirtos, keptuvės turinį supilame į puodą su bulvėmis. Leiskite virti 3 minutes.
  • Reklama
  • Į sriubą suberkite susmulkintą česnaką ir lauro lapą. Jei turite žalumynų, drąsiai dėkite jų. Išjunkite ugnį ir leiskite pastovėti 5 minu...
    11. Į sriubą suberkite susmulkintą česnaką ir lauro lapą. Jei turite žalumynų, drąsiai dėkite jų. Išjunkite ugnį ir leiskite pastovėti 5 minutes.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai