Bulgariški kotletai
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Jei norite sultingų, skanių, bet įdomaus skonio kotletų, kepkite juos bulgariškai. Jie švelnūs, su auksine pluta, su žalumynais ir pipirais viduje. Kotletus galima gaminti iš bet kokio faršo, žalumynų ir paprikos kiekį galima padidinti pagal savo skonį. Jei faršas yra per tankus ir sausas, įpilkite į jį šiek tiek šalto vandens. Kotletus galite patiekti su bet kokiu garnyru, šviežiomis daržovėmis ar tiesiog žalumynais.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta jautiena500 gramų
-
Bulvės150 gramų
-
Bulgarų pipirai1 vnt
-
Petražolės15 gramų
-
Džiūvėsėliai8 šaukštai
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves ir žoleles.
-
2. Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną. Jei norite, galite pridėti šaukštą sviesto.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į faršą su svogūnais.
-
4. Bulgarų pipirus išvalykite ir stambiai sutarkuokite, sudėkite į maltą mėsą.
-
Reklama
-
5. Bulves nulupkite, sutarkuokite ir gerai išspauskite. Įdėkite į dubenį su malta mėsa ir daržovėmis. Visa druska, pipirai ir gerai išmaišyti.
-
6. Maltą mėsą gerai išmaišyti ir formuoti kotletus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol iškeps iš abiejų pusių. Išimkite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama