Bulgariški kotletai

Bulgariški kotletai

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Jei norite sultingų, skanių, bet įdomaus skonio kotletų, kepkite juos bulgariškai. Jie švelnūs, su auksine pluta, su žalumynais ir pipirais viduje. Kotletus galima gaminti iš bet kokio faršo, žalumynų ir paprikos kiekį galima padidinti pagal savo skonį. Jei faršas yra per tankus ir sausas, įpilkite į jį šiek tiek šalto vandens. Kotletus galite patiekti su bet kokiu garnyru, šviežiomis daržovėmis ar tiesiog žalumynais.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų
  • Bulvės
    150 gramų
  • Bulgarų pipirai
    1 vnt
  • Petražolės
    15 gramų
  • Džiūvėsėliai
    8 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves ir žoleles.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves ir žoleles.
  • Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną. Jei norite, galite pridėti šaukštą sviesto.
    2. Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną. Jei norite, galite pridėti šaukštą sviesto.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į faršą su svogūnais.
    3. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į faršą su svogūnais.
  • Bulgarų pipirus išvalykite ir stambiai sutarkuokite, sudėkite į maltą mėsą.
    4. Bulgarų pipirus išvalykite ir stambiai sutarkuokite, sudėkite į maltą mėsą.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, sutarkuokite ir gerai išspauskite. Įdėkite į dubenį su malta mėsa ir daržovėmis. Visa druska, pipirai ir gerai išmaišyti.
    5. Bulves nulupkite, sutarkuokite ir gerai išspauskite. Įdėkite į dubenį su malta mėsa ir daržovėmis. Visa druska, pipirai ir gerai išmaišyti.
  • Maltą mėsą gerai išmaišyti ir formuoti kotletus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol iške...
    6. Maltą mėsą gerai išmaišyti ir formuoti kotletus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol iškeps iš abiejų pusių. Išimkite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai