Maltos kiaulienos kotletai
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Mėsos kotletai visada buvo vienas mėgstamiausių ir labiausiai paplitusių mūsų mėsos patiekalų. Kiekviena šeimininkė kotletus ruošia savaip, pavyzdžiui, aš visada gaminu iš kiaulienos faršo. Kai dar tik pradėjau savo eksperimentus virtuvėje ir tikrai nemokėjau nieko gaminti, vienas pirmųjų mano pagamintų patiekalų buvo kaip tik tokie maltos kiaulienos kotletai. Todėl šį nuostabų patiekalą rekomenduoju visoms naujokams šeimininkėms. Šiam maltos kiaulienos kotletų receptui jums reikės nedaug produktų ir tiesiog 40–50 minučių laisvo laiko. Bet galiu garantuoti, kad pagal šį receptą rezultatas visada ir bet kokiomis aplinkybėmis išeina puikus, kotletai labai skanūs, švelnūs ir sultingi.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena500 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Miltai2 šaukštai
-
Aliejuspagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Mažais kubeliais supjaustykite svogūną.
-
2. Giliame dubenyje sumaišykite kiaulienos faršą, svogūnus, kiaušinius, prieskonius ir druską pagal skonį, labai atsargiai išmaišykite faršą ir išmuškite.
-
Reklama
-
3. Dabar iš maltos mėsos formuojame nedidelius plokščius kotletus ir apvoliojame miltuose.
-
4. Mėsos kukulius paskirstome į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir apkepame iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Gero apetito visiems!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama