Malta mėsa įdaryti obuoliai

Malta mėsa įdaryti obuoliai

4.6 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš obuolių galima gaminti ne tik desertus ir saldumynus. Malta mėsa įdaryti obuoliai – labai originalus ir neįprastas, bet kartu skanus ir sotus patiekalas, galintis nustebinti valgytojus. Kaip rodo kulinarinė praktika, obuoliai tinka ne tik ruošiant desertus ir kitus saldžius patiekalus, bet ir ruošiant mėsos patiekalus. Šiame recepte aš jums papasakosiu, kaip kepti obuolius, įdarytus mėsa. Patiekalas, žinoma, yra labai įspūdingas ir originalus, bet skonis taip pat labai geras.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    5 vnt
  • Malta jautiena arba kiauliena
    300 gramų
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska
    pagal skonį
  • Česnakai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Nulupkite pora skiltelių česnako ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    3. Nulupkite pora skiltelių česnako ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Svogūną ir česnaką pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.
    4. Svogūną ir česnaką pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite.
    5. Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite.
  • Faršą su daržovėmis kepkite 7-9 minutes ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami.
    6. Faršą su daržovėmis kepkite 7-9 minutes ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami.
  • Reklama
  • Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir troškinkite dar 5 minutes.
    7. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Obuolius nuplaukite, nupjaukite viršūnes, išpjaukite šerdį ir minkštimą. Paliekame tik savotišką 1 cm storio obuolių lėkštę.
    8. Obuolius nuplaukite, nupjaukite viršūnes, išpjaukite šerdį ir minkštimą. Paliekame tik savotišką 1 cm storio obuolių lėkštę.
  • Reklama
  • Obuolių minkštimo neišmetame – supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į faršą.
    9. Obuolių minkštimo neišmetame – supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į faršą.
  • Gautu įdaru įdarome obuolius.
    10. Gautu įdaru įdarome obuolius.
  • Reklama
  • Ant įdaro uždėkite šiek tiek žalumynų ir viską uždenkite nupjauta obuolio viršūne. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 25 minutes 200 laipsnių...
    11. Ant įdaro uždėkite šiek tiek žalumynų ir viską uždenkite nupjauta obuolio viršūne. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai