Makaronai, kepti su malta mėsa

Makaronai, kepti su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Mums pažįstamą makaronų skonį labai lengva padaryti dar įdomesnį ir ryškesnį. Tam tereikia iškepti juos su malta mėsa orkaitėje po kvapnia sūrio plutele - tokio skanaus patiekalo dar nebandėte. Manau, daugelis mėgsta įprastus makaronus pabarstyti sūriu ir valgyti, pavyzdžiui, su dešrelėmis ar mėsa – pasirodo, nors ir paprasta, bet labai skanu. O aš siūlau visus šiuos ingredientus derinti ir namuose pasigaminti makaronų, keptų su malta mėsa. Šiame patiekale yra visko: ir maltos mėsos, ir sūrio, ir net kvapnaus padažo. Tad jei jau seniai ieškojote paprastos ir įdomios idėjos kasdieniam meniu, šis makaronų, keptų su malta mėsa, receptas yra tai, ko jums reikia.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    450 gramų
  • Makaronai
    230~250 gramų (sausų makaronų svoris)
  • Spagečių padažas
    680~700 gramų (arba pomidorų pasta)
  • Tarkuota mocarela
    1,5 stiklinės
  • Tarkuotas parmezanas
    1/3 puodelio
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (sutepkite formą)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite makaronus virti į lengvai pasūdytą vandenį. Virti reikia ne kol visiškai išvirs, o panašiai kaip lakštus lazanijai, nepamirškite...
    1. Sudėkite makaronus virti į lengvai pasūdytą vandenį. Virti reikia ne kol visiškai išvirs, o panašiai kaip lakštus lazanijai, nepamirškite, kad vėliau taip pat kepsime.
  • Kol verda makaronai, dedame keptuvę ant ugnies. Maltą mėsą paskirstome į keptuvę ir apkepame iki auksinės rudos spalvos, tada sudedame į ...
    2. Kol verda makaronai, dedame keptuvę ant ugnies. Maltą mėsą paskirstome į keptuvę ir apkepame iki auksinės rudos spalvos, tada sudedame į kiaurasamtį, kad iš maltos mėsos nuvarvėtų riebalų perteklius.
  • Reklama
  • Makaronus taip pat metame į kiaurasamtį ir supilame į gilų puodą, dedame faršą, spagečių padažą, pusę parmezano, pagal skonį druskos, pip...
    3. Makaronus taip pat metame į kiaurasamtį ir supilame į gilų puodą, dedame faršą, spagečių padažą, pusę parmezano, pagal skonį druskos, pipirų, viską išmaišome ir pakaitiname, kad sūris išsilydytų.
  • Dabar kepimo indą patepame augaliniu aliejumi (arba sviestu), į formą dedame makaronus su malta mėsa, viską ant viršaus apibarstome mocar...
    4. Dabar kepimo indą patepame augaliniu aliejumi (arba sviestu), į formą dedame makaronus su malta mėsa, viską ant viršaus apibarstome mocarela ir likusiu parmezanu.
  • Reklama
  • Kepkite makaronus 20 minučių 190 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito visiems!
    5. Kepkite makaronus 20 minučių 190 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai