Lydekos troškinys
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
2 val.
Apie receptą
Lydekos troškinys nėra dažnas svečias ant vidutinės šeimos stalo. Tačiau jei lydekos troškinį išvirsite teisingai, esu tikra, kad jį gaminsite dažniau. Reikėtų nusipirkti visą lydeką, kad galėtumėte pasigaminti sultinio, kuris yra vienas iš patiekalo ingredientų. Tačiau jei nenorite vargti valydami žuvį, galite nusipirkti filė ir vietoj sultinio naudoti virintą vandenį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydeka400 gramų
-
Žuvies sultinys1 stiklinė
-
Svogūnas1 vnt
-
Morkos2~3 vnt
-
Bulvės4~5 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Imame lydekos filė, nuplauname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Galvą ir uodegą dedame į puodą su vandeniu ir verdame sultinį. -
2. Supjaustome svogūną ir morką, kepame apie 5 minutes keptuvėje su augaliniu aliejumi. Kepame ant vidutinės ugnies. -
Reklama
-
3. Nulupame, supjaustome bulves ir dedame į keptuvę prie svogūno ir morkos. -
4. Uždengiame keptuvę dangčiu ir troškiname apie 15 minučių. Po to dedame lydekos filė, jau paruoštą sultinį, pipirus ir druską pagal skonį, įdedame lauro lapelį dėl aromato. -
Reklama
-
5. Dedame viską į orkaitę 180 °C temperatūroje. Patiekalas bus paruoštas per pusvalandį. Galima patiekti ant stalo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















