Lydekos kotletai su lašiniais
5 (3 įvertinimai)
Apie receptą
Ant pietų stalo puikiai atrodo paprasti, bet skanūs lydekos filė kotletai. O lašinių dėka skonis dar sodresnis ir pikantiškesnis. Pateikiu paprastą lydekos kotletų su lašiniais receptą! Lydekos kotletai su lašiniais – gana paprastas ir nebrangus patiekalas. Šiais laikais nesunku nusipirkti žuvies bet kurioje parduotuvėje, jei nesate žvejybos gerbėjas. Ruošdamas lydekos kotletus su lašiniais, dažniausiai imu visą skerdeną, ją rasti lengviau nei filė. Svarbiausia, kad lašiniai nebūtų seni, jums jų nereikės daug. Patiekalas nėra labai kaloringas, jį galima patiekti su bet kokiu garnyru. Idealiai tinka su jaunomis virtomis bulvėmis.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydekos filė500 gramų
-
Lašiniai150 gramų
-
Batonas300 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Kiaušinis1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Pienaspagal skonį
-
Džiūvėsėliai150 gramai
-
Saulėgrąžų aliejuspagal poreikį
-
Česnakai2~3 skiltelės
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Dabar paruoškite žuvį.
-
Reklama
-
3. Tada filė sumalkite, kartu suberdami kiaulienos lašinių gabalėlius, česnaką ir susmulkintą svogūną.
-
4. Batoną pamirkykite piene.
-
Reklama
-
5. Tada į faršą sudėkite išmirkytą duoną kartu su kiaušiniu ir prieskoniais.
-
6. Suformuokite kotletus.
-
Reklama
-
7. Kepkite keptuvėje saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps (10-15 min.). Kotletus patiekite karštus. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama