Lydeka su citrina orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Citrina dažnai naudojama gaminant žuvį. Ji nutraukia nuolatinį žuvies kvapą ir pagerina patiekalo skonį. Šis skanus ir švelnus patiekalas patiks daugeliui. Išbandykite! Lydeką galite kepti visą arba nusipirkti jau paruoštą filė be kaulų ir gaminti porcijomis. Kaip prieskonį patogu naudoti jau paruoštą prieskonių rinkinį žuviai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydeka500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite šiek tiek pakeisti proporcijas, bet vis tiek neturėtumėte pridėti papildomos citrinos. Priešingu atveju jos skonis taps labai įkyrus.
-
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite augaliniu aliejumi. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir paskleiskite ant kepimo skardos.
-
Reklama
-
3. Padėkite žuvį ant svogūno. Pabarstykite druska ir prieskoniais pagal skonį.
-
4. Išdėliokite citriną supjaustytą griežinėliais. Dėkite žuvį į 180 laipsnių orkaitę apie 40 minučių.
-
Reklama
-
5. Žuvis paruošta! Kepant gabalėliai šiek tiek sumažėjo. Išimkite formą iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti.
-
6. Dėkite žuvį į lėkštes ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama