Lavašo vyniotinis su silke

Lavašo vyniotinis su silke

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Lavašo vyniotinis su silke visada populiarus šaltas užkandis ant bet kurio šeimininkės stalo. Pasiruošimas nereikalauja didelių pastangų ar didelių finansinių išlaidų. Norint paruošti lavašo vyniotinį su silke, silkę reikia supjaustyti į filė ir išimti kaulus. Užtepėlė bus lydytas sūris ir bulvės. Ant pastarųjų geriausia dėti silkę, nes šie produktai puikiai dera. Sūris tarnauja kaip geras klijavimo elementas. Kad vyniotinį būtų lengva pjaustyti, jį kurį laiką reikėtų palaikyti šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2 vnt
  • Svogūnų laiškai
    1 saujelė
  • Druska
    pagal skonį
  • Švieži krapai
    1 saujelė
  • Plonas lavašas
    2 vnt
  • Sūdyta silkė
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite silkę ir išimkite visus kaulus. Silkę supjaustykite plonais pailgais gabalėliais.
    1. Paruoškite silkę ir išimkite visus kaulus. Silkę supjaustykite plonais pailgais gabalėliais.
  • Iš anksto nuskustas bulves išvirkite lengvai pasūdytame vandenyje, sutrinkite, suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir išmaišykite.
    2. Iš anksto nuskustas bulves išvirkite lengvai pasūdytame vandenyje, sutrinkite, suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus. Kambario temperatūros lydytu sūriu patepkite lavašo lakštą ir uždenkite smulkintu svogūnu.
    3. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus. Kambario temperatūros lydytu sūriu patepkite lavašo lakštą ir uždenkite smulkintu svogūnu.
  • Ant pirmojo uždėkite antrą lavašo lakštą ir du trečdalius jo aptepkite bulvių koše. Likusią dalį patepkite lydytu sūriu – tai bus geras s...
    4. Ant pirmojo uždėkite antrą lavašo lakštą ir du trečdalius jo aptepkite bulvių koše. Likusią dalį patepkite lydytu sūriu – tai bus geras sukibimas paskutiniame etape.
  • Reklama
  • Silkę tolygiai paskirstykite ant bulvių.
    5. Silkę tolygiai paskirstykite ant bulvių.
  • Atsargiai ir lėtai suvyniokite vyniotinį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir šaldykite šaldytuve dviem valandoms. Prieš patiekdami supjaus...
    6. Atsargiai ir lėtai suvyniokite vyniotinį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir šaldykite šaldytuve dviem valandoms. Prieš patiekdami supjaustykite gabalėliais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai