Lavašo vyniotinis su silke
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Lavašo vyniotinis su silke visada populiarus šaltas užkandis ant bet kurio šeimininkės stalo. Pasiruošimas nereikalauja didelių pastangų ar didelių finansinių išlaidų. Norint paruošti lavašo vyniotinį su silke, silkę reikia supjaustyti į filė ir išimti kaulus. Užtepėlė bus lydytas sūris ir bulvės. Ant pastarųjų geriausia dėti silkę, nes šie produktai puikiai dera. Sūris tarnauja kaip geras klijavimo elementas. Kad vyniotinį būtų lengva pjaustyti, jį kurį laiką reikėtų palaikyti šaldytuve.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2 vnt
-
Svogūnų laiškai1 saujelė
-
Druskapagal skonį
-
Švieži krapai1 saujelė
-
Plonas lavašas2 vnt
-
Sūdyta silkė1 vnt
-
Lydytas sūris150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite silkę ir išimkite visus kaulus. Silkę supjaustykite plonais pailgais gabalėliais.
-
2. Iš anksto nuskustas bulves išvirkite lengvai pasūdytame vandenyje, sutrinkite, suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus. Kambario temperatūros lydytu sūriu patepkite lavašo lakštą ir uždenkite smulkintu svogūnu.
-
4. Ant pirmojo uždėkite antrą lavašo lakštą ir du trečdalius jo aptepkite bulvių koše. Likusią dalį patepkite lydytu sūriu – tai bus geras sukibimas paskutiniame etape.
-
Reklama
-
5. Silkę tolygiai paskirstykite ant bulvių.
-
6. Atsargiai ir lėtai suvyniokite vyniotinį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir šaldykite šaldytuve dviem valandoms. Prieš patiekdami supjaustykite gabalėliais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama