Lavašas su įdaru
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Skanus, aromatingas ir sotus užkandis iš lavašo su įdaru. Galite naudoti bet kokį įdarą, tačiau krabų mėsos, sūrio ir žalumynų derinys nepaliks abejingų. Plonas lavašas yra daugelio patiekalų pagrindas. Iš jo galite pasidaryti vyniotinį ir supjaustyti porcijomis. Patiekalo privalumas yra jo paprastumas ir paruošimo greitis.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas1 vnt
-
Sūris200 gramų
-
Krabų mėsa200 gramų
-
Svogūnų laiškai40 gramų
-
Majonezas100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Įdaro proporcijas galima šiek tiek pakeisti pagal savo skonį. Galite naudoti bet kokius žalumynus.
-
2. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite krabų mėsą.
-
4. Į dubenį su sūriu sudėkite supjaustytą krabų mėsą.
-
Reklama
-
5. Sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus.
-
6. Įdėkite majonezo ir viską sumaišykite.
-
Reklama
-
7. Ant stalo paskleiskite lavašą ir aptepkite majonezu.
-
8. Tolygiai paskleiskite visą įdarą ant lavašo. Nesiekite krašto, kur baigsis vyniotinis.
-
Reklama
-
9. Lavašą su įdaru susukite į ritinį. Uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą 2–3 valandoms.
-
10. Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į lėkštę.
-
Reklama
-
11. Paruošta patiekti.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama