Lašišos ir kukurūzų salotos
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Prabangios ir lengvos salotos, puikiai tinkančios šventiniam stalui. Žuvis suteikia salotoms labai įdomų ir sodrų skonį. Žuvį galite įsigyti jau paruoštą arba pasisūdyti patys. Su alyvuogių aliejumi salotos gaunasi lengvesnės. Jei norisi sotesnio varianto, galima gardinti majonezu. Iš prieskonių puikiai tiks džiovintas bazilikas. Vietoje lašišos galima naudoti bet kurią kitą raudoną žuvį.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša silpnai sūdyta150 gramų
-
Virti kiaušiniai2 vnt
-
Vyšniniai pomidorai100 gramų
-
Konservuoti kukurūzai150 gramų
-
Rukola20 gramų
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus salotoms. Produktų proporcijas galite šiek tiek pakoreguoti pagal savo skonį. -
2. Atidarykite konservuotų kukurūzų skardinę ir nupilkite skystį. Sudėkite kukurūzus į dubenį. -
Reklama
-
3. Vyšninius pomidorus perpjaukite į 2-4 dalis ir suberkite į dubenį. -
4. Įdėkite supjaustytus virtus kiaušinius ir smulkintą rukolą. -
Reklama
-
5. Žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Pagardinkite salotas alyvuogių aliejumi, druska ir prieskoniais pagal skonį. Išmaišykite. -
6. Paruoštas salotas sudėkite į tinkamo dydžio salotinę ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















