Lašiša su daržovėmis folijoje
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Kilnų lašišos skonį papildyti galima tik į žuvį įmaišius daržovių ir šiek tiek sūrio. Manau, kad tai puikus ingredientų derinys, todėl patiekalas yra nepaprastai skanus. Mano nuomone, šis paprastas lašišos su daržovėmis folijoje receptas puikiai tiks šeimos vakarienei ar pietums. Pirma, ši žuvis labai lengvai ir greitai paruošiama, antra, ji visada yra skani, galiausiai tai gana maistingas ir sotus patiekalas. Apskritai jame yra absoliučiai viskas, kad vakarienė būtų puiki ir pradžiugintų visą jūsų šeimą. O kadangi aš dažnai namuose gaminu lašišą su daržovėmis folijoje, galiu patikinti, kad šis patiekalas tikrai labai skanus, verta išbandyti.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morka1 vnt
-
Pomidoras1 vnt
-
Lašišos filė1 vnt
-
Kietasis sūris50~60 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Majonezas1~2 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Citrinų sultyspagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Kadangi žuvis ruošiama porcijomis (mūsų atveju dviems), filė reikia nuplauti, nušluostyti ir perpjauti į dvi dalis. Kiekvieną filė gabalėlį dėkite ant atskiro folijos lakšto, žuvį pabarstykite druska, maltais pipirais ir užpilkite citrinos sultimis.
-
2. Toliau išverdame kiaušinį ir augaliniame aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną ir tarkuotas morkas, kol suminkštės. Kiaušinį supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant žuvies, ant viršaus uždėkite nedidelę keptų daržovių kepurėlę.
-
Reklama
-
3. Ant daržovių uždėkite porą pomidorų griežinėlių ir viską aptepkite nedideliu kiekiu majonezo.
-
4. Lašišą pabarstykite tarkuotu sūriu ir visą struktūrą suvyniokite į foliją. Dėkite žuvį ant kepimo skardos ir kepkite 15-20 minučių 150-180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
5. Patiekite žuvį su šviežiomis daržovėmis arba bet kokiu jūsų pasirinktu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama