Lašiša ant špinatų lovos

Lašiša ant špinatų lovos

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Lašiša kreminiame padaže su špinatais gali būti tikras išsigelbėjimas, jei tikrai norite nustebinti gardžia vakariene, tačiau laiko labai trūksta. Vos per pusvalandį ant jūsų stalo atsiras tikrai restorano lygio skanus patiekalas! Ir būkite tikri, lašiša kreminiame padaže su špinatais patiks net tiems, kurie dažniausiai skeptiškai žiūri į bet kokią žuvį.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    400 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Švieži špinatai
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė 10%
    200 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Džiovinti česnakai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Žuvis gali būti paimta kaip filė ir kepsniai. Šviežius špinatus galima pakeisti šaldytais.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Žuvis gali būti paimta kaip filė ir kepsniai. Šviežius špinatus galima pakeisti šaldytais.
  • Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite, išimkite kaulus. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
    2. Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite, išimkite kaulus. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ant vidutinės ugnies apkepkite žuvį iš visų pusių po 1 minutę.
    3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ant vidutinės ugnies apkepkite žuvį iš visų pusių po 1 minutę.
  • Išimkite žuvį iš keptuvės ir perkelkite į lėkštę.
    4. Išimkite žuvį iš keptuvės ir perkelkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Į keptuvę, kurioje buvo kepama žuvis, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės.
    5. Į keptuvę, kurioje buvo kepama žuvis, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės.
  • Į svogūną suberkite špinatus.
    6. Į svogūną suberkite špinatus.
  • Reklama
  • Pagardinkite druska, pipirais ir džiovintu česnaku. Kepkite 1 minutę.
    7. Pagardinkite druska, pipirais ir džiovintu česnaku. Kepkite 1 minutę.
  • Kai špinatai šiek tiek suminkštės, supilkite grietinėlę.
    8. Kai špinatai šiek tiek suminkštės, supilkite grietinėlę.
  • Reklama
  • Grąžinkite žuvį į keptuvę.
    9. Grąžinkite žuvį į keptuvę.
  • Kepkite uždengę 3-4 minutes.
    10. Kepkite uždengę 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Patiekite žuvį su špinatais ir padažu. Gero apetito!
    11. Patiekite žuvį su špinatais ir padažu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai