Lašiša ant špinatų lovos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Lašiša kreminiame padaže su špinatais gali būti tikras išsigelbėjimas, jei tikrai norite nustebinti gardžia vakariene, tačiau laiko labai trūksta. Vos per pusvalandį ant jūsų stalo atsiras tikrai restorano lygio skanus patiekalas! Ir būkite tikri, lašiša kreminiame padaže su špinatais patiks net tiems, kurie dažniausiai skeptiškai žiūri į bet kokią žuvį.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša400 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Švieži špinatai100 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Grietinėlė 10%200 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Džiovinti česnakaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Žuvis gali būti paimta kaip filė ir kepsniai. Šviežius špinatus galima pakeisti šaldytais.
-
2. Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite, išimkite kaulus. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ant vidutinės ugnies apkepkite žuvį iš visų pusių po 1 minutę.
-
4. Išimkite žuvį iš keptuvės ir perkelkite į lėkštę.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę, kurioje buvo kepama žuvis, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės.
-
6. Į svogūną suberkite špinatus.
-
Reklama
-
7. Pagardinkite druska, pipirais ir džiovintu česnaku. Kepkite 1 minutę.
-
8. Kai špinatai šiek tiek suminkštės, supilkite grietinėlę.
-
Reklama
-
9. Grąžinkite žuvį į keptuvę.
-
10. Kepkite uždengę 3-4 minutes.
-
Reklama
-
11. Patiekite žuvį su špinatais ir padažu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama