Kukuliai su ryžiais padaže
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Nėra geresnių mėsos kukulių nei iš skanios maltos mėsos su kvapniu padažu. Pagal mūsų receptą ruošiame sultingus ir minkštus kukulius su ryžiais. Norėdami paruošti kukulius iš maltos mėsos su ryžiais, patariu naudoti maltą mėsą, pusę jautienos ir pusę kiaulienos – taip mūsų kukuliai nebus labai riebūs. Šį kartą juos kepiau orkaitėje. Bet kotletus galima ir troškinti arba dėti į sriubą. O aš mėgstu juos patiekti su bulvių koše – labai skanu!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa1 kilogramas
-
Svogūnas1 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Ryžiai0.5 stiklinės
-
Grietinė4 šaukštai
-
Pomidorų pasta4 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Smulkiai supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
3. Virkite ryžius, kol pusiau išvirs. Sumaišykite su malta mėsa, svogūnais, kiaušiniais ir prieskoniais.
-
4. Kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Suformuokite mėsos kukulius.
-
6. Grietinę ir pomidorų pastą sumaišykite litre vandens, gerai išmaišykite. Padažu užpilkite kukulius.
-
Reklama
-
7. Siunčiame kepti į orkaitę 180 laipsnių temperatūroje valandą, kol kukuliai bus paruošti. Tai viskas! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama