Kukuliai su ryžiais

Kukuliai su ryžiais

5 (1 įvertinimai)

10

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Kukulių su ryžiais receptas yra dar vienas sėkmingas receptas šio patiekalo mėgėjams. Tiesą sakant, kukuliai su ryžiais yra klasikinė ir bene populiariausia šio patiekalo versija. Jei paklaustumėte, kodėl aš taip mėgstu kukulius, atsakyčiau, kad myliu juos absoliučiai už viską. Man nėra nieko skanesnio už šiuos minkštus mėsos kukulius su ryžiais, o dabar pasidalinsiu su jumis savo paprastu kukulių su ryžiais receptu. Jei turite didelę šeimą, kurią reikia pamaitinti, tai čia mėsos kukuliai jus išgelbės, nes vienu metu jų galite iškepti daug, tiesa, jie pas mus niekada ilgai neguli, valgome beveik iš karto. Esu tikras, kad kiekvienas iš jūsų bent kartą gyvenime yra kepęs kukulius, bet jei iki šiol tokio džiaugsmo neturėjote, mielai papasakosiu, kaip skaniai, greitai ir paprastai pagaminti kukulius su ryžiais.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    700 gramų
  • Ryžiai
    1 stiklinė
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ruošdami kukulius galite naudoti absoliučiai bet kokį pasirinktą faršą. Pasirinkau kiaulienos faršą.
    1. Ruošdami kukulius galite naudoti absoliučiai bet kokį pasirinktą faršą. Pasirinkau kiaulienos faršą.
  • Dabar reikia smulkiai pjaustyti svogūną, o morkas sutarkuoti.
    2. Dabar reikia smulkiai pjaustyti svogūną, o morkas sutarkuoti.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną bei morką iki auksinės rudos spalvos.
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną bei morką iki auksinės rudos spalvos.
  • Ryžiai iš anksto verdami pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs.
    4. Ryžiai iš anksto verdami pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs.
  • Dabar į dubenį su malta mėsa sudėkite pusę keptų daržovių, du kiaušinius, ryžius, druską ir pipirus. Kruopščiai sumaišykite visus ingredi...
    5. Dabar į dubenį su malta mėsa sudėkite pusę keptų daržovių, du kiaušinius, ryžius, druską ir pipirus. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
  • Reklama
  • Sušlapiname rankas po vandeniu ir pradedame formuoti kukulius. Dedame į keptuvę ir kepame iki auksinės rudos spalvos įpylus aliejaus.
    6. Sušlapiname rankas po vandeniu ir pradedame formuoti kukulius. Dedame į keptuvę ir kepame iki auksinės rudos spalvos įpylus aliejaus.
  • Iškeptus kukulius perkeliame į puodą ir užpilame vandeniu, kad skystis beveik visiškai apsemtų kukulius. Sudėkite likusias keptas daržove...
    7. Iškeptus kukulius perkeliame į puodą ir užpilame vandeniu, kad skystis beveik visiškai apsemtų kukulius. Sudėkite likusias keptas daržoves, lauro lapą, druską ir prieskonius.
  • Uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite kukulius ant silpnos ugnies 40 minučių. O paruoštus kukulius sudėkite į lėkštes su mėgstamu garnyr...
    8. Uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite kukulius ant silpnos ugnies 40 minučių. O paruoštus kukulius sudėkite į lėkštes su mėgstamu garnyru ir patiekite. Gero apetito!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai