Kreminė sriuba su pievagrybiais

Kreminė sriuba su pievagrybiais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Labai švelni, soti ir kvapni kreminė sriuba su pievagrybiais – puikus pasirinkimas pietums. Jei mėgstate purias kremines sriubas, pažiūrėkite, kaip pasigaminti kreminę grybų sriubą. Jokių bulvių ar kitų daržovių, tik grybai skaniame sultinyje. Šią sriubą galima patiekti su skrebučiais ar žolelėmis. Kalbant apie sultinį, galite naudoti, pavyzdžiui, vištieną ir daržoves.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    500 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Grietinėlė
    1 stiklinė
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Buljonas
    2 stiklinės (arba pagal skonį)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    1~2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite iki skaidrumo.
    1. Pirmiausia nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite iki skaidrumo.
  • Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais.
    2. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Suberkite svogūnus ir toliau kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
    3. Suberkite svogūnus ir toliau kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
  • Įberkite druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
    4. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
  • Reklama
  • Po to nukelkite nuo ugnies ir supilkite į maišytuvą.
    5. Po to nukelkite nuo ugnies ir supilkite į maišytuvą.
  • Puode ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Kepkite minutę iki auksinės rudos spalvos.
    6. Puode ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Kepkite minutę iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Supilkite grybų kreminę sriubą ir užvirinkite. Plona srovele maišydami supilkite grietinėlę. Dar kartą užvirkite ir galite nukelti nuo ug...
    7. Supilkite grybų kreminę sriubą ir užvirinkite. Plona srovele maišydami supilkite grietinėlę. Dar kartą užvirkite ir galite nukelti nuo ugnies. Patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai