Kreminė sriuba su pievagrybiais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Labai švelni, soti ir kvapni kreminė sriuba su pievagrybiais – puikus pasirinkimas pietums. Jei mėgstate purias kremines sriubas, pažiūrėkite, kaip pasigaminti kreminę grybų sriubą. Jokių bulvių ar kitų daržovių, tik grybai skaniame sultinyje. Šią sriubą galima patiekti su skrebučiais ar žolelėmis. Kalbant apie sultinį, galite naudoti, pavyzdžiui, vištieną ir daržoves.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai500 gramų
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Grietinėlė1 stiklinė
-
Sviestas2 šaukštai
-
Miltai2 šaukštai
-
Buljonas2 stiklinės (arba pagal skonį)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Aliejus1~2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite iki skaidrumo.
-
2. Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Suberkite svogūnus ir toliau kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
-
4. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
-
Reklama
-
5. Po to nukelkite nuo ugnies ir supilkite į maišytuvą.
-
6. Puode ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Kepkite minutę iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Supilkite grybų kreminę sriubą ir užvirinkite. Plona srovele maišydami supilkite grietinėlę. Dar kartą užvirkite ir galite nukelti nuo ugnies. Patiekite karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama