Kreminė kalafiorų sriuba

Kreminė kalafiorų sriuba

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Ieškote smagių ir lengvų idėjų pietums? Noriu parodyti jums puikų variantą, kaip pasigaminti kreminę sriubą su kalafiorais ir sūriu. Jo švelnus ir sodrus skonis nepaliks abejingų! Ši sriuba puikiai tiks tiek suaugusiųjų, tiek vaikų meniu. Galite virti tiek sultinyje tiek vandenyje. Krakmolo pridėjimas suteikia papildomos klampesnės tekstūros. Be to, patiekimui visada galite naudoti įvairiausius prieskonius, šviežias žoleles ir skrebučius.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Grietinėlė
    120 mililitrų
  • Tarkuotas sūris
    100 gramų
  • Vanduo arba sultinys
    4 stiklinės
  • Saltas vanduo
    1/2 stiklinės
  • Krakmolas
    2 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Nuplaukite, nusausinkite, žiedinį kopūstą padalinkite į žiedynus. Puode įkaitinkite augali...
    1. Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Nuplaukite, nusausinkite, žiedinį kopūstą padalinkite į žiedynus. Puode įkaitinkite augalinį aliejų.
  • Suberkite svogūną, pakepinkite porą minučių. Tada suberkite česnaką.
    2. Suberkite svogūną, pakepinkite porą minučių. Tada suberkite česnaką.
  • Reklama
  • Po minutės suberkite kopūstą.
    3. Po minutės suberkite kopūstą.
  • Supilkite sultinį. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 15-20 minučių.
    4. Supilkite sultinį. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 15-20 minučių.
  • Reklama
  • Švelniai perkelkite kopūstą į trintuvą, įpilkite šiek tiek sultinio ir susmulkinkite.
    5. Švelniai perkelkite kopūstą į trintuvą, įpilkite šiek tiek sultinio ir susmulkinkite.
  • Viską supilkite atgal į puodą ir padėkite ant ugnies.
    6. Viską supilkite atgal į puodą ir padėkite ant ugnies.
  • Reklama
  • Suberkite tarkuotą sūrį, druską ir prieskonius.
    7. Suberkite tarkuotą sūrį, druską ir prieskonius.
  • Supilkite grietinėlę.
    8. Supilkite grietinėlę.
  • Reklama
  • Ir krakmolas, praskiestas šaltu vandeniu. Kreminę žiedinių kopūstų sriubą pakaitinkite iki beveik užvirimo, nukelkite nuo ugnies ir patie...
    9. Ir krakmolas, praskiestas šaltu vandeniu. Kreminę žiedinių kopūstų sriubą pakaitinkite iki beveik užvirimo, nukelkite nuo ugnies ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai