Krabų sriuba
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Receptas, kaip virti krabų sriubą, bus idealus pasirinkimas gurmanams. Ir visa tai dėka krabų mėsos, nes su ja net pati įprasčiausia sriuba taps tikru meno kūriniu! Sriuba skani, lengva ir tuo pačiu soti. Ji gali būti patiekiama prie šventinio stalo arba tiesiog galite pamaloninti savo artimuosius neįprastu patiekalu, ją lengva paruošti. Ši sriuba labai naudinga dėl didelio baltymų kiekio krabų mėsoje. Tai geras pasirinkimas tiek gurmanams, tiek tiems, kurie stebi savo figūrą.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krabų mėsa300 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Svogūnas1 vnt
-
Pomidorai150 gramų
-
Vanduopagal skonį
-
Grietinėlė50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Muskato riešutaspagal skonį
-
Bazilikas1 krūva
-
Žalumynai1 krūva
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Jei krabas gyvas, tada uždėkite puodą vandens ant ugnies, įberkite druskos ir įmeskite krabą į verdantį vandenį, virkite apie penkiolika minučių. Jei krabas yra užšaldytas, mes darome tą patį. Arba naudokite konservuotą krabų mėsą.
-
2. Svogūną išvalome ir supjaustome nedideliu kubeliu, nusiunčiame į karštą keptuvę. Išvalome česnako skilteles, praeiname per spaudą ir siunčiame į svogūną. Viską pakepiname kol paruošime.
-
Reklama
-
3. Išvalome krabą, atskiriame mėsą nuo lukšto. Paruoštą mėsą dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais, įpilame kelis šaukštus sultinio, kuriame buvo virti krabai. Pridėkite prieskonių pagal skonį.
-
4. Mes paimame konservuotus pomidorus, supjaustome juos ir sudedame į keptuvę, įpilame 1 litrą krabų sultinio, druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską virkite apie penkias minutes, tada supilkite grietinėlę.
-
Reklama
-
5. Keptuvės turinį supilame į puodą su pomidorais, sumaišome ir patiekiame su kapotomis žolelėmis ir skrebučiais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama