Kotletai su mėlynėmis
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Šie kotletai gali patikti ne kiekvienam, tačiau mėgstantys įdomius ir originalius patiekalus tikrai įvertins šį receptą. Juos geriausia valgyti karštus arba šiltus. Galite naudoti maltą kiaulieną arba kalakutieną. Mėlynes naudokite šviežias arba šaldytas (atšildžius ir pašalinus skysčio perteklių). Kotletus galima patiekti su garnyru, pavyzdžiui, kiaušinienė ar duonos rieke. Galite naudoti jau paruoštą faršą arba susmulkinti šviežią mėsą peiliu, kad pasigamintumėte patys.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šalavijas1 vnt
-
Čiobreliai1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Malta kiauliena450 gramų
-
Mėlynės0.5 stiklinės
-
Klevų sirupas2~3 šaukštai
-
Čilipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnako skilteles, šalavijus ir čiobrelius, susmulkinkite mažą čili.
-
2. Į dubenį suberkite susmulkintus ingredientus, druską, pipirus.
-
Reklama
-
3. Į žoleles supilkite mėlynes ir klevų sirupą.
-
4. Sudėkite kiaulienos faršą į dubenį su žolelėmis ir uogomis.
-
Reklama
-
5. Dubenyje viską gerai išmaišykite.
-
6. Paimkite nedidelį gabalėlį faršo ir iš jo suformuokite rutuliukus.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir išdėliokite mėsos kukulius, kiekvieną lengvai paspauskite.
-
8. Kepkite juos iš abiejų pusių apie 3 minutes.
-
Reklama
-
9. Skardą su kotletais dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite dar apie 7-10 minučių.
-
10. Paruoštus kotletus patiekite iš karto po gaminimo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama